OERRR s-Graveland

Speelnatuur OERRR in ‘s-Graveland is dé plek voor kinderen om op avontuur te gaan in de natuur. Gelegen naast het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, biedt deze natuurspeeltuin een breed scala aan activiteiten die de fantasie en energie van kinderen stimuleren. Hier kunnen ze naar hartenlust ravotten, klimmen, klauteren en vies worden – alles wat een kind maar kan wensen!

Wat is er te doen voor kinderen?

Speelnatuur OERRR is speciaal ontworpen om kinderen van verschillende leeftijden een geweldige tijd te bezorgen. Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is er een speciale speelplek waar ze veilig kunnen spelen met zand en water, en kleine avonturen kunnen beleven. Voor oudere kinderen (4-12 jaar) zijn er uitdagendere speelplekken zoals een grote boomhut, stapstenen, tunnels en zelfs een waterplas om dammen te bouwen en in te banjeren.

Hoogtepunten van Speelnatuur OERRR:

  1. Waterpret: Kinderen kunnen spelen met water in natuurlijke waterplassen. Het bouwen van dammen en het ontdekken van wat er allemaal in het water leeft is een favoriete activiteit.
  2. Klimmen en Klauteren: De grote boomhut is een absoluut hoogtepunt. Daarnaast zijn er diverse klim- en evenwichtselementen die kinderen uitdagen en hun fysieke vaardigheden verbeteren.
  3. Natuurlijke Elementen: Van banjeren door het bos tot het ontdekken van kriebelbeestjes, Speelnatuur OERRR biedt een overvloed aan natuurlijke speelelementen die kinderen aanmoedigen om de natuur te verkennen.
  4. Speelerf: Aan de voorkant van de horecagelegenheid is een speelerf waar kinderen kunnen springen van stapsteen naar stapsteen, kruipen door buizen en schommelen.

Praktische Informatie OERRR s-Graveland

  • Openingstijden: Speelnatuur van OERRR s-Graveland is geopend tijdens de openingstijden van het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. In november sluit de speeltuin om 16:30 uur en in december om 16:00 uur. Het is raadzaam om vooraf de exacte openingstijden te controleren, vooral tijdens feestdagen en vakanties​.
  • Toegangsprijzen: Leden van OERRR mogen gratis spelen. Voor niet-leden kost het spelen €1,50 per kind vanaf 2 jaar. Groepen van vijf kinderen of meer moeten zich vooraf aanmelden bij het bezoekerscentrum.
  • Bereikbaarheid: De speeltuin is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid bij het bezoekerscentrum en de bushalte ‘s-Graveland ligt op slechts drie minuten loopafstand.

Handige Tips

  • Kleding en Schoeisel: Omdat kinderen lekker vies kunnen worden tijdens het spelen, is het handig om schone kleding en schoenen mee te nemen. Er is een afspoelplaats aanwezig, maar extra schone kleren zijn altijd een goed idee​.
  • Ouderlijk Toezicht: Hoewel de speeltuin veilig is ontworpen, is er geen toezicht aanwezig. Ouders worden daarom aangeraden om een oogje in het zeil te houden terwijl hun kinderen spelen.
  • Geen Honden Toegestaan: Om de veiligheid en hygiëne te waarborgen, zijn honden niet toegestaan in Speelnatuur OERRR​.

Vier je Kinderfeestje in de Natuur!

Speelnatuur OERRR is ook een fantastische locatie voor kinderfeestjes. Voor leden van Natuurmonumenten en OERRR-leden zijn er speciale arrangementen beschikbaar vanaf €7,00 per kind. Niet-leden betalen €10,00 per kind. Het organiseren van een feestje hier zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke dag vol avonturen.

Word Lid van OERRR

Kinderen kunnen lid worden van OERRR voor slechts €2,50 per maand. Als lid ontvangen ze een welkomstcadeau en elke seizoen leuke ideeën voor activiteiten in de natuur. Meer dan 93.000 kinderen gingen je al voor, dus meld je vandaag nog aan en ontdek alle voordelen.

Kom naar Speelnatuur OERRR in ‘s-Graveland voor een dag vol plezier en avontuur in de natuur! Of je nu een dagje uit plant of een kinderfeestje wilt organiseren, bij OERRR beleef je gegarandeerd een geweldige tijd.

Speelnatuur OERRR in s-Graveland biedt kinderen een unieke kans om de natuur te ontdekken en avonturen te beleven. Met tal van speelmogelijkheden en faciliteiten voor verschillende leeftijden, is het een ideale bestemming voor gezinnen. Van waterpret en klimmen in boomhutten tot het organiseren van kinderfeestjes, bij OERRR is plezier gegarandeerd. Vergeet niet om lid te worden van OERRR om optimaal te genieten van alle voordelen en avonturen die de natuur te bieden heeft. Plan je bezoek vandaag nog en geef je kinderen een onvergetelijke ervaring in de natuur!

Adres: Noordereinde 54b, 1243 JJ ‘s-Graveland, Noord-Holland
Meer informatie en aanmelding: Speelnatuur OERRR ‘s-Graveland

Delen is leuk!