OERRR natuurspeeltuin Haarzuilens

OERRR natuurspeeltuin Haarzuilens: Het Perfecte Avontuur voor Kinderen. Op zoek naar een plek waar kinderen de natuur kunnen ontdekken en lekker vies mogen worden? OERRR natuurspeeltuin in Haarzuilens op landgoed Haarzuilens is precies wat je zoekt! Deze natuurspeeltuin, gelegen aan de Thematerweg 10c in Haarzuilens, biedt een avontuurlijke speelomgeving waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen met water, zand en modder.

Wat kun je doen bij OERRR natuurspeeltuin Haarzuilens?

De speelnatuur is een paradijs voor jonge avonturiers. Kinderen kunnen hier:

  • Glijden van de modderglijbaan
  • Spelen met water en zand
  • Dammen bouwen met modder of stenen
  • Pootje baden
  • Balanceren over boomstammen
  • Kriebelbeestjes zoeken
  • Door de bosjes banjeren en verstoppen

OERRR natuurspeeltuin Haarzuilens is zo ontworpen dat alle kinderen, inclusief kinderen met een beperking, samen kunnen spelen. Een deel van de paden is verhard en er zijn picknicktafels die toegankelijk zijn voor rolstoelen. Ook is er een speciale waterpomp die bediend kan worden vanuit een rolstoel.

Openingstijden en Toegang

De speelnatuur is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur. De toegang bedraagt € 1,50 per persoon, maar is gratis voor leden van OERRR en Natuurmonumenten, en voor kinderen onder de 2 jaar. De bijdrage wordt gebruikt voor het onderhoud en beheer van de speelnatuur​.

Kinderfeestjes en Expedities

Wil je een kinderfeestje vieren? Boek dan de expeditie van OERRR! Met een gevulde emmer en een expeditiekaart in de hand gaan de kinderen op avontuur door de speelnatuur en volbrengen ze zes uitdagende opdrachten. Na afloop wacht een stoere verrassing bij de naastgelegen Gasterij Wielrevelt. De kosten voor deze expeditie bedragen € 6,50 per kind voor leden van OERRR of Natuurmonumenten, en € 8,50 per kind voor niet-leden.

Praktische Informatie

  • Adres: Thematerweg 10c, 3455 SN Haarzuilens
  • Telefoonnummer: 030 23 03 700
  • Website: Natuurmonumenten – Speelnatuur Haarzuilens
  • Bereikbaarheid: Er is een parkeerplaats aan de Thematerweg en het terrein is (deels) toegankelijk voor rolstoelen. Vanaf NS-station Vleuten is het ongeveer 15 minuten lopen naar de speelnatuur​.

Vergeet niet een extra setje kleding mee te nemen voor de kinderen, want vies worden is hier niet alleen toegestaan, het is zelfs de bedoeling!

Conclusie

OERRR natuurspeeltuin Haarzuilens is de ideale plek voor kinderen om de natuur te ontdekken, avonturen te beleven en lekker vies te worden. Of je nu een middagje komt spelen of een kinderfeestje wilt vieren, hier kan het allemaal. Met faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden en toegankelijk voor rolstoelgebruikers, biedt OERRR natuurspeeltuin Haarzuilens een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Kom eens langs en ervaar het zelf!

Delen is leuk!