World of birds

World of Birds in Erica, Drenthe, is een uniek opvangcentrum dat zich richt op het welzijn en de verzorging van uitheemse vogels. Dit bijzondere park is niet alleen een toevluchtsoord voor exotische vogels, maar biedt ook tal van leuke en educatieve activiteiten voor kinderen, waardoor het een perfect gezinsuitje is.

Wat maakt World of Birds leuk voor kinderen?

  • Interactieve Rondleidingen: Kinderen kunnen deelnemen aan interactieve rondleidingen waarbij ze alles leren over de verschillende vogelsoorten die in het centrum worden opgevangen. Tijdens deze rondleidingen krijgen ze de kans om dichtbij de vogels te komen en te zien hoe ze worden verzorgd.
  • Educatieve Workshops: Het organiseert regelmatig workshops waar kinderen meer kunnen leren over het gedrag, de voeding en de verzorging van vogels. Deze workshops zijn speciaal ontworpen om kinderen op een leuke en interactieve manier kennis te laten maken met de wereld van vogels.
  • Speurtochten en Activiteiten: Het centrum organiseert ook speurtochten waarbij kinderen op avontuur kunnen gaan en ondertussen interessante feiten over vogels kunnen ontdekken. Deze speurtochten maken het bezoek niet alleen leerzaam, maar ook spannend en leuk.

Faciliteiten en Bezoek

Naast de activiteiten biedt World of Birds diverse faciliteiten om je bezoek aangenaam te maken:

  • Café en Picknickplaatsen: Er is een café waar gezinnen kunnen genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er picknickplaatsen waar je kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving.
  • Toegankelijkheid: World of Birds is goed toegankelijk en biedt voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers​.

Openingstijden en Toegang

  • Openingstijden: World of Birds is het hele jaar door geopend. Voor de actuele openingstijden kun je het beste de website raadplegen.
  • Adres: Warmoesweg 11, 7887 TP Erica
  • Telefoonnummer: +31(0)6-28910697
  • Email: [email protected]

Conclusie

World of Birds in Erica biedt een onvergetelijke ervaring voor kinderen en volwassenen. Met interactieve rondleidingen, educatieve workshops en spannende speurtochten is er voor ieder wat wils. Bezoek World of Birds en ontdek de magische wereld van exotische vogels.

Voor meer informatie en actuele updates, bezoek de officiële website van World of Birds​.

Delen is leuk!