Indoor Speeltuin en Bowling Skik

Gelegen op Vakantiepark Witterzomer, biedt Indoor Speeltuin en Bowling Skik in Assen een geweldige plek voor kinderen om zich uit te leven en voor families om samen plezier te hebben. Het is de perfecte bestemming voor een dag vol activiteiten, ongeacht het weer.

Wat maakt Skik leuk voor kinderen?

  • Indoor Speeltuin: De speeltuin is speciaal ontworpen voor kinderen tot en met 12 jaar en beschikt over diverse klimrekken, glijbanen, trampolines en ballenbakken. Kinderen kunnen hier urenlang spelen en hun energie kwijt.
  • Bowlingbanen: In de kelder van de speeltuin bevinden zich vier moderne bowlingbanen, compleet met lichteffecten, digitale puntentelling en kinderbumpers. Hierdoor kunnen zowel jong als oud genieten van een spelletje bowlen.
  • Buitenspeeltuin en Strand: Naast de indoorfaciliteiten hebben bezoekers toegang tot de buitenspeeltuin en het strand van Vakantiepark Witterzomer. Hier kunnen kinderen spelen op verschillende speeltoestellen en ravotten op het strand, zelfs bij kouder weer​.

Faciliteiten en Voorzieningen

  • Restaurant en Snacks: Skik beschikt over een restaurant waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Dit maakt het gemakkelijk om even pauze te nemen en bij te komen van alle activiteiten.
  • Kinderfeestjes: Skik biedt speciale arrangementen voor kinderfeestjes, waarbij de jarige en zijn of haar vriendjes kunnen genieten van alle faciliteiten van de speeltuin en bowling. Dit zorgt voor een onvergetelijk verjaardagsfeest​.

Praktische Informatie

  • Openingstijden: Skik is dagelijks geopend. Controleer de actuele openingstijden op de website voor de meest recente informatie.
  • Toegangsprijzen: De entree voor de speeltuin bedraagt €6,00 per kind. Voor het bowlen zijn de prijzen afhankelijk van de duur en het tijdstip van de reservering, variërend van €17,50 tot €40,00 per uur.

Adres en Bereikbaarheid

Conclusie

Indoor Speeltuin en Bowling Skik in Assen is een fantastische plek voor een leuk en actief dagje uit met het gezin. Met een breed scala aan indoor en outdoor activiteiten, moderne faciliteiten en mogelijkheden voor kinderfeestjes, is er voor ieder wat wils. Bezoek Skik en geniet van een dag vol plezier en avontuur!

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van Indoor Speeltuin en Bowling Skik.

Delen is leuk!