Speelboerderij Boer Bart

Speelboerderij Boer Bart, gelegen in Rotstergaast, Friesland, is een geweldige plek voor een dagje uit met de kinderen. Deze werkende boerderij biedt een veilige en leuke omgeving waar kinderen volop kunnen spelen en leren over het boerenleven.

Activiteiten voor Kinderen

Speelweide: De speelboerderij heeft een grote omheinde speelweide met zandbakken, trampolines, klimrekken, glijbanen, grasvelden en verharde paden waar kinderen kunnen rijden met fietsen, loopfietsen en skelters. Er is zelfs een oude trekker waarop de kinderen kunnen klimmen​.

Boerenactiviteiten: Kinderen mogen zelf eieren rapen, kippen voeren en kalfjes aaien. Ze kunnen ook samen met hun ouders groenten oogsten en bloemen plukken in de groentetuin.

Boerenpaad: Ga op avontuur over het ‘boerenpaad’, een wandelroute over de boerderij waar je langs de kippen, kalfjes en een kikkerpoel komt. Vergeet niet je laarzen mee te nemen, want het kan een modderige wandeling worden!​

Horeca en Boerderijwinkel: Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders genieten van een kopje koffie, thee of een complete boerenlunch. Er is ook een boerderijwinkel waar je verse producten zoals melk, vlees en eieren kunt kopen​.

Barbecueën aan Tafel: Een unieke ervaring bij Boer Bart is het barbecueën aan tafel met een speciale Cobb Barbecue. Ideaal voor gezinnen, want de randen van de barbecue worden niet heet. Je kunt genieten van vlees van de boerderij of omliggende boerderijen, samen met stokbrood, salades, sauzen en boerenpatat.

Praktische Informatie Speelboerderij Boer Bart

Adres:
Speelboerderij Boer Bart
Schoterweg 26
8462 TD Rotstergaast

Openingstijden:
De speelboerderij is geopend tijdens het hoogseizoen op vrijdag, zaterdag en zondag. Voor de actuele openingstijden kun je het beste de officiële website van Boer Bart raadplegen​.

Speelboerderij Boer Bart biedt een perfecte mix van spelen en leren voor kinderen, gecombineerd met rust en ontspanning voor ouders. Het is een plek waar je samen kunt genieten van het buitenleven en de dagelijkse beslommeringen even kunt vergeten. Plan je bezoek en ontdek wat deze boerderij allemaal te bieden heeft.

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, bezoek de officiële website van Boer Bart.

Delen is leuk!