Speelsloot in Het Twiske

De Speelsloot in Het Twiske is een paradijs voor kinderen en gezinnen die van avontuur en natuur houden. Gelegen in recreatiegebied Het Twiske, biedt de Speelsloot een breed scala aan speelse en spannende activiteiten die gegarandeerd voor een onvergetelijke dag zorgen.

Een Vliegend Avontuur

De Speelsloot is een van de zeven charmante strandjes in Het Twiske. Sinds juli 2022 heeft de Speelsloot er nieuwe speeltoestellen bij, waaronder een fantasierijk vliegveldje compleet met een vliegtuig en verkeerstoren. De verkeerstoren heeft een glijbaan en er is een ‘landingsbaan’ gemaakt van houten blokken. Kinderen kunnen zich hier uitleven en hun verbeelding de vrije loop laten​.

Klimmen, Glijden en Waterpret & Avonturen in het Indianendorp

Er is veel te beleven bij de Speelsloot. Kinderen kunnen de klimtoren beklimmen, met het pontje het water oversteken of plezier hebben met de wateroversteek. Deze nieuwe speeltoestellen bieden urenlang speelplezier, en maken van de Speelsloot.

Bij de Speelsloot in Het Twiske stap je een heus indianendorp binnen. Dit kleurrijke dorp is compleet met twee wigwams en een prachtige totempaal. Kinderen kunnen zich hier uitleven op de klimtoren, het pontje over het water nemen en genieten van de waterpret in de kabelbaan. Het is de perfecte plek om te ravotten en avonturen te beleven.

Waterpret en Veiligheid Speelsloot in Het Twiske

De waterkwaliteit van de Speelsloot wordt zorgvuldig gecontroleerd door de provincie Noord-Holland van 1 mei tot 1 oktober. Dit zorgt ervoor dat het water schoon en veilig is om in te spelen. Voor de veiligheid zijn er aan beide uiteinden van de sloot ballenlijnen geplaatst, hoewel er geen toezicht is, dus ouders moeten goed op hun kinderen letten.

Picknicken in de Natuur

Na een ochtend vol spelen kunnen gezinnen genieten van een heerlijke picknick op het strand. Neem je eigen eten en drinken mee en geniet van de rust en schoonheid van de natuur rondom de Speelsloot. Het is een geweldige manier om te ontspannen en nieuwe energie op te doen voor meer avonturen.

Praktische Informatie

  • Openingstijden: De Speelsloot is dagelijks geopend van 06:00 tot 23:00 uur.
  • Locatie: Noorderlaaik 1, 1511 BX Oostzaan.
  • Huisregels: Honden zijn niet toegestaan bij de Speelsloot en barbecueën is niet toegestaan op het strand.

Adres: Noorderlaaik 1
1511 BX Oostzaan

Website: twiske-waterland.nl

De Speelsloot in Het Twiske is de perfecte bestemming voor een avontuurlijk dagje uit met het gezin. Met talloze speelmogelijkheden, prachtige natuur en veilige zwemomstandigheden biedt de Speelsloot alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. Pak je picknickmand en kom genieten van een dag vol plezier en ontspanning in Het Twiske!

Delen is leuk!