Papeneiland Langeraar

Ontdek Papeneiland Langeraar! Geniet van zwemmen, spelen en prachtige uitzichten over de Langeraarse Plassen. Perfect voor een gezinsuitje. Bezoek ons vanaf zonsopkomst tot zonsondergang.

Papeneiland Langeraar: Een Paradijs voor Gezinnen

Papeneiland Langeraar, gelegen in de schilderachtige Langeraarse Plassen, is de perfecte plek voor een dag vol ontspanning en avontuur voor het hele gezin. Dit eiland, dat ontstaan is uit het water van de plassen, biedt tal van activiteiten en faciliteiten die zowel jong als oud zullen bekoren.

Speelplezier voor Kinderen

Papeneiland beschikt over een leuke speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Hier kunnen ze klimmen, klauteren en nieuwe vriendjes maken terwijl ouders genieten van de rust en het prachtige uitzicht. Er is ook een klein strand waar kinderen veilig kunnen zwemmen en spelen in het water​.

Adembenemende Uitzichten

Een van de hoogtepunten van een bezoek is de uitkijktoren. Vanaf deze toren heb je een schitterend uitzicht over de Langeraarse Plassen en het nieuw aangelegde natuurgebied. Het is de perfecte plek om even tot rust te komen en te genieten van de natuur om je heen.

Praktische Informatie

Papeneiland Langeraar is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Er zijn toiletten aanwezig, wat het ideaal maakt voor een hele dag uit. Het eiland is het beste te bereiken per fiets of te voet, maar er is ook parkeergelegenheid in de nabijgelegen G van Dijkstraat.

Adres: Langeraarse Plassen, aan de zuidwestkant van het Kerkpad
2461 TP Langeraar

Website: papeneiland-langeraar.nl

Papeneiland in Langeraar biedt een perfecte mix van natuur, ontspanning en speelplezier, waardoor het een ideale bestemming is voor een gezinsuitje. Met de prachtige uitzichten, de leuke speeltuin en het veilige zwemwater, is er voor iedereen iets te beleven. Plan je bezoek en geniet van een heerlijke dag!

Delen is leuk!