Waterspeelplaats Tubasingel Rijswijk

Gelegen in Rijswijk, Zuid-Holland, biedt de Waterspeelplaats Tubasingel een geweldige plek voor gezinnen die willen genieten van waterpret en buitenactiviteiten. Deze speeltuin combineert de charme van een natuurlijke omgeving met de voorzieningen die nodig zijn voor een dag vol plezier en ontspanning.

Activiteiten en Voorzieningen

De Waterspeelplaats Tubasingel is een open waterzwemplek die bestaat uit een combinatie van gras- en zandterreinen, wat zorgt voor een comfortabele en veelzijdige recreatieomgeving. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

  • Speeltoestellen: De speeltuin is uitgerust met diverse speeltoestellen die perfect zijn voor kinderen om zich uit te leven. Denk aan schommels, glijbanen en klimrekken die bijdragen aan een actieve en leuke speelervaring.
  • Waterpret: Het ondiepe water is ideaal voor kinderen om in te spetteren en te spelen. De waterkwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het veilig is om in te zwemmen. Recente metingen tonen aan dat de waterkwaliteit goed is, wat betekent dat het veilig is voor kinderen om in te spelen.
  • Picknick en Ontspanning: Er zijn grasvelden en zandstranden waar je kunt ontspannen en genieten van een picknick. Neem je eigen eten en drinken mee en maak er een gezellige dag van in de buitenlucht.

Veiligheid en Faciliteiten

De faciliteiten bij de Waterspeelplaats Tubasingel zijn ontworpen om comfort en veiligheid te bieden aan alle bezoekers:

  • Afvalbakken: Er zijn voldoende afvalbakken beschikbaar om de omgeving schoon en netjes te houden.
  • Waterkwaliteit: De waterkwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd op E. coli en intestinale enterococcen. De waarden liggen ruim binnen de veilige grenzen, wat betekent dat het water schoon en veilig is om in te spelen​. Maar altijd goed dit voor vertrek nog even te controleren.
  • Toegang en Parkeren: De speeltuin is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, waardoor het gemakkelijk is om met de auto te komen.

Bereikbaarheid en Praktische Informatie

Waterspeelplaats Tubasingel ligt in de Muziekbuurt van Rijswijk, ten zuiden van de A4 en dicht bij het Wilhelminapark. De locatie is omgeven door bosschages, wat zorgt voor een natuurlijke en rustige omgeving.

Adres: Tubasingel, 2287 EE Rijswijk, Nederland
Website: waterkaart.net

De Waterspeelplaats Tubasingel in Rijswijk is een ideale bestemming voor gezinnen die willen genieten van een dag vol waterpret en buitenactiviteiten. Met zijn veilige zwemwater, leuke speeltoestellen en aangename omgeving biedt het alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag uit. Plan je bezoek en ontdek het plezier van Waterspeelplaats Tubasingel!

Delen is leuk!