Blote Voetenpad Gouwe Voeten

Blote Voetenpad Gouwe Voeten, gelegen bij camping De Gouwe Stek in Bovenkarspel, biedt een unieke wandelervaring waarbij je de natuur letterlijk onder je voeten voelt. Dit pad is het langste blote voetenpad van Noord-Holland en neemt je mee op een avontuurlijke tocht door diverse natuurlijke ondergronden en uitdagende hindernissen.

Wat Te Verwachten op het Blote Voetenpad Gouwe Voeten

1. Diverse Ondergronden en Hindernissen Het blote voetenpad voert je langs een route van ongeveer 2,4 kilometer, waar je over gras, boomstammen, wiebelbruggen en door modder en water kunt lopen. Onderweg zijn er verschillende hindernissen zoals een rietsloot en bruggetjes over het water. Dit zorgt voor een spannende en gevarieerde wandeling die zowel leuk als uitdagend is​.

2. Avontuur voor Alle Leeftijden Het pad is geschikt voor zowel jong als oud, maar kinderen onder de 13 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Het avontuur duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en biedt een geweldige gelegenheid om met het hele gezin te genieten van de buitenlucht en de natuur. Er zijn pauzeplekken waar je kunt rusten en meegebrachte consumpties kunt nuttigen​.

3. Gezond en Leuk Wandelen op blote voeten is niet alleen leuk, maar ook gezond. Het stimuleert de bloedsomloop en helpt je om weer in contact te komen met de natuur. Het is een geweldige manier om stress te verminderen en te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving​.

Praktische Informatie

Adres: De Gouw 11, 1611 BS Bovenkarspel
Openingstijden: Het pad is geopend van april tot oktober. Controleer de website voor specifieke openingstijden en eventuele uitzonderingen bij slecht weer.
Toegangsprijzen:

  • Online tickets: €5,75 per persoon vanaf 3 jaar
  • Aan de kassa: €6,50 per persoon vanaf 3 jaar
  • Parkeren: €3,- per auto (met parkeerkaart)
  • Kinderen jonger dan 3 jaar hebben gratis toegang.

Contact: Voor meer informatie of om te reserveren bij Blote Voetenpad Gouwe Voeten , kun je contact opnemen via [email protected] of bellen naar +31 651317258.

Het Blote Voetenpad Gouwe Voeten is een perfecte bestemming voor een avontuurlijke en gezonde dag in de natuur. Met zijn diverse ondergronden, uitdagende hindernissen en prachtige natuurlijke omgeving biedt het pad een unieke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek de sensatie van wandelen op blote voeten!

Voor meer informatie en om tickets te kopen, bezoek de officiële website van De Gouwe Stek.

Delen is leuk!