Pannenkoekenhuis Pluk

Pannenkoekenhuis Pluk, gelegen aan de Koppelstraat 35 in Beek en Donk, biedt een perfecte combinatie van heerlijk eten en kindvriendelijke faciliteiten. Dit pannenkoekenhuis staat bekend om zijn ambachtelijke pannenkoeken, bereid met verse streekproducten, en biedt daarnaast tal van activiteiten voor kinderen.

Wat Te Verwachten bij Pannenkoekenhuis Pluk

1. Heerlijke Pannenkoeken en Meer Bij Pannenkoekenhuis Pluk kun je genieten van een uitgebreide menukaart met diverse pannenkoeken, gemaakt van ambachtelijk gemalen meel van molen ‘De Ooievaar’. Daarnaast worden er veelal lokale ingrediënten gebruikt, zoals honing van de plaatselijke imker en jam van streekaardbeien. Naast pannenkoeken biedt het menu ook maaltijdsalades, vis- en vleesgerechten.

2. Binnen- en Buitenspeeltuin Voor kinderen is er een speciale binnen- en buitenspeeltuin. De buitenspeeltuin is ruim opgezet met diverse speeltoestellen, zoals schommels, glijbanen en een klimrek. Binnen kunnen kinderen veilig spelen terwijl ouders ontspannen genieten van hun maaltijd. Dit maakt Pannenkoekenhuis Pluk een ideale bestemming voor gezinnen.

3. Terras met Uitzicht Bij goed weer is het terras een heerlijke plek om te vertoeven. Met uitzicht op het park kunnen bezoekers hier genieten van een kop koffie, een lunch of een diner. Het terras biedt een ontspannen sfeer, perfect om even bij te komen​.

4. Verse en Lokale Ingrediënten Pluk hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. De ingrediënten die gebruikt worden zijn zoveel mogelijk biologisch en afkomstig van lokale producenten. Dit zorgt niet alleen voor smakelijke gerechten, maar ondersteunt ook de lokale economie.

5. Fietsers Welkom Voor fietsers is Pannenkoekenhuis Pluk een uitstekende tussenstop. Het pannenkoekenhuis beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen, waardoor het een handige plek is om even op te laden tijdens een fietstocht door de omgeving​.

Praktische Informatie

Adres: Koppelstraat 35, 5741 GA Beek en Donk
Openingstijden: Dagelijks van 10:00 tot 21:00 uur
Contact: Telefoon: 0492-461181, E-mail: [email protected]
Reserveren: Reserveren kan eenvoudig online via de website van Pannenkoekenhuis Pluk of telefonisch.

Pannenkoekenhuis Pluk is de ideale plek voor een gezellig uitje met het hele gezin. Met zijn heerlijke pannenkoeken, verse lokale ingrediënten en kindvriendelijke faciliteiten, biedt het voor ieder wat wils. Plan je bezoek vandaag nog en geniet van een smakelijke en ontspannende ervaring in Beek en Donk!

Voor meer informatie en om te reserveren, bezoek de officiële website van Pannenkoekenhuis Pluk.

Delen is leuk!