LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Ben je klaar voor een dag vol avontuur en creativiteit? LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is de ultieme indoor speelplek voor LEGO® liefhebbers van alle leeftijden. Gelegen aan de prachtige boulevard van Scheveningen, biedt dit centrum een scala aan attracties en activiteiten die zowel kinderen als volwassenen zullen betoveren​ (LEGOLAND Discovery Centre)​​ (LEGOLAND Discovery Centre)​.

Wat is er te doen?

Bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen kun je meer dan 3 miljoen LEGO® steentjes ontdekken, verdeeld over verschillende zones en een attractie. Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

  • MINILAND®: Bewonder de iconische bezienswaardigheden van Den Haag, allemaal nagebouwd met LEGO® steentjes​ (LEGOLAND Discovery Centre)​.
  • 4D Cinema: Geniet van spannende films met speciale effecten zoals wind, regen en sneeuw, die de ervaring nog realistischer maken​ (Tripadvisor)​.
  • LEGO® NINJAGO® Training Zone: Test je ninjawaardigheden in deze interactieve speelzone​ (LEGOLAND Discovery Centre)​.
  • Imagination Express: Ga op een magische rit en help om een fantasiewereld te creëren met je verbeelding​ (LEGOLAND Discovery Centre)​.
  • LEGO® Duplo® Park: Speciaal voor de jongste bezoekers, met bouwplekken en zachte speelzones​ (LEGOLAND Discovery Centre)​.
  • Creative Workshop: Doe mee aan workshops en leer van LEGO® bouwmeesters hoe je je eigen meesterwerken kunt maken​ (LEGOLAND Discovery Centre)​.

Activiteiten voor Kinderen

Kinderen zullen dol zijn op de diverse speelzones en interactieve activiteiten. In de Piraten Avonturenzone kunnen ze klimmen en klauteren in een veilige, zachte speelomgeving. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan bouw- en testwedstrijden, waarbij ze hun eigen creaties kunnen laten racen op speciale testbanen​.

Tijdens speciale evenementen en schoolvakanties organiseert LEGOLAND® Discovery Centre extra activiteiten zoals thema-avonden en speciale workshops. Er is zelfs een combinatie-ticket beschikbaar waarmee je ook toegang krijgt tot SEA LIFE Scheveningen, voor een dubbele dosis plezier​.

Praktische Informatie

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Het wordt sterk aanbevolen om je tickets online te boeken om toegang te garanderen. Na 14:00 uur is er een speciaal tarief op doordeweekse dagen​. De toegangsprijs begint bij €16,50 per persoon, en er zijn speciale familie- en combinatie-deals beschikbaar.

Voor de kleintjes tot 2 jaar is de toegang gratis, en vergeet niet dat volwassenen alleen toegang hebben als ze worden vergezeld door een kind. Dit zorgt ervoor dat de focus volledig ligt op gezinsvriendelijk plezier​.

Plan je Bezoek

Of je nu een lokale bewoner bent of een toerist die de Haagse kust bezoekt, LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen biedt een fantastische dag vol vermaak en creativiteit. Voor meer informatie en om je tickets te boeken, bezoek de officiële website 

Maak je klaar voor een dag vol bouwen, spelen en leren met LEGO®

Strandweg 13K, 2586 JK Den Haag

https://www.legolanddiscoverycentre.com/scheveningen/

Delen is leuk!