Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Een dag vol spanning en avontuur wacht op jou in Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe, het ultieme all-inclusive uitje. Een zorgeloze ervaring waarbij één entreeprijs toegang geeft tot alle attracties, inclusief onbeperkt eten en drinken. En alsof dat nog niet genoeg is, is parkeren ook nog eens gratis. Het park in Friesland staat garant voor een perfecte dag vol plezier en vermaak.

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe is een unieke combinatie van spannende attracties en leerzame verkeersactiviteiten voor ieder kind

Laat je betoveren door de attracties, die variëren van vliegen hoog in de lucht tot het schrikken op de achtbanen, glijden van de reuzenglijbanen tot het rustig rijden op het Verkeerscircuit en nog veel meer. Ontdek de sensatie van de vliegattracties, zoals de Super Nova en de Flying Heli’s, die je hoog boven de grond laten zweven. Of voel de adrenaline op de achtbanen, zoals de London City Coaster en Spur & the Big Apple. Durf jij het aan om het Spookhuis te betreden?

Glij naar beneden op de Reuzenglijbaan of beleef waterpret op de Hara Kiri Raft Slide. Stap in een bootje en trotseer de glijbanen samen met je vrienden of familie. Laat de innerlijke chauffeur in je los op het Verkeerscircuit en bots erop los in de Botsboten en Botsauto’s. Voor de kleintjes is er de draaimolen en speciale kinderattracties zoals Kinderland en het Vulkaaneiland.

En voor de echte avonturiers is er de Apenkooi, waar je kunt klimmen, klauteren en glijden als nooit tevoren! Het klimparadijs genaamd de Apenkooi is een overdekt avontuurlijk speeltoestel met twee verdiepingen, elk op ongeveer 1 meter hoogte. Kinderen kunnen zich uitleven door te klimmen, kruipen en glijden terwijl ze het toestel verkennen. Met ruimte voor ongeveer vijftig kinderen tegelijkertijd, is de Apenkooi een bruisende plek waar jonge avonturiers tot 10 jaar oud zich helemaal kunnen uitleven.

Kom naar Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe voor een dag vol onvergetelijk plezier en opwinding en de gehele dag onbezorgd genieten.

Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha
Duinen Zathe

Delen is leuk!