Megapret in de Achterhoek: Een Dag vol Plezier voor het Hele Gezin

Gelegen in het hart van de Achterhoek, Gelderland, biedt Megapret een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier voor jong en oud. Dit familiepretpark heeft voor elk wat wils en is het hele jaar door een ideale bestemming dankzij de verschillende zones zoals Binnenpret, Buitenpret, Waterpret en Golfpret. Of je nu een zonnige dag in de buitenlucht wilt doorbrengen of op zoek bent naar vermaak voor regenachtige dagen, Megapret zorgt voor een dag vol plezier, ongeacht het weer.

Activiteiten en Attracties: Voor Elk Weertype Iets Te Doen

Megapret is perfect voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Het park is onderverdeeld in verschillende zones die elk een unieke ervaring bieden, zodat er altijd iets leuks te doen is, ongeacht de weersomstandigheden.

Binnenpret: De Indoor Speeltuin

Binnenpret, de indoor speeltuin van Megapret, beslaat maar liefst 1500 m² en is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Hier kunnen kinderen zich urenlang vermaken, ongeacht het weer buiten.

  • Powertower: Een hoge toren waar kinderen naar boven kunnen klimmen en naar beneden kunnen roetsjen.
  • Familieglijbaan: Geniet van een snelle glijbaanervaring voor het hele gezin.
  • Ballenkanonnen: Kinderen kunnen hun energie kwijt door ballen af te vuren met de ballenkanonnen.
  • Bouwhoek: Voor de creatieve kinderen is er een speciale hoek waar ze met grote blokken hun eigen bouwwerken kunnen maken.
  • Rodelbaan: De 30 meter lange rodelbaan is een van de hoogtepunten van Binnenpret, waar kinderen zich keer op keer vanaf kunnen laten glijden.

Binnenpret is de perfecte plek voor kinderen om veilig te spelen en plezier te hebben, terwijl ouders kunnen ontspannen met een kopje koffie in de zitgedeeltes.

Buitenpret: De Outdoor Speeltuin

Met een oppervlakte van 20.000 m² biedt Buitenpret volop ruimte voor avontuurlijke activiteiten in de frisse lucht. Op zonnige dagen kunnen kinderen zich uitleven op de vele speeltoestellen en attracties.

  • Tractorbaan: Voor de jonge tractorliefhebbers is er een baan waar ze hun rijvaardigheden kunnen testen.
  • Verkeerspark: Hier leren kinderen spelenderwijs de verkeersregels, terwijl ze rijden in mini-voertuigen.
  • Klauterjungle: Een spannende klauterzone met obstakels waar kinderen zich als echte avonturiers doorheen kunnen bewegen.
  • Mega-glijbaan: Deze grote glijbaan is een hit bij kinderen die van snelheid houden.
  • Air-trampoline en Pannaveld: Hier kunnen kinderen springen en voetballen op speciale velden, terwijl ouders ontspannen op de nabijgelegen terrassen.

Met zo veel verschillende speelopties is Buitenpret de ideale plek voor een zomerse dag vol avontuur en beweging.

Waterpret: Spetterend Vermaak voor Warme Dagen

Op warme dagen is de waterspeeltuin van Megapret dé plek voor verfrissing en plezier. Waterpret biedt een veilige omgeving waar kinderen kunnen genieten van wateractiviteiten zonder dat ze een zwemdiploma nodig hebben.

  • Fonteinen en Spuitkanonnen: Kinderen kunnen spelen met de bewegende spuitkanonnen en fonteinen.
  • Spraybogen: Deze zorgen voor een koele nevel die op warme dagen voor veel vermaak zorgt.

Waterpret is geopend bij temperaturen vanaf 23°C en biedt een perfecte uitlaatklep voor kinderen die dol zijn op water.

Golfpret: Avontuurlijke Midgetgolf

Voor wie op zoek is naar een iets rustigere activiteit, biedt Megapret ook Golfpret. Deze 18-holes midgetgolfbaan is voorzien van ludieke hindernissen die geïnspireerd zijn op het boerenleven. Het is een leuke activiteit voor het hele gezin, en voor de afwisseling is er ook snookergolf, een interessante variatie op het traditionele midgetgolf.

Praktische Informatie voor je Bezoek aan Megapret

Megapret is een veelzijdige bestemming die het hele jaar door plezier biedt. Hier is alles wat je moet weten om je bezoek optimaal te plannen.

Openingstijden

Megapret is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 09:30 tot 17:30 uur. De openingstijden kunnen variëren afhankelijk van het seizoen, dus het is verstandig om de actuele tijden te controleren op de officiële website voordat je je bezoek plant.

Toegangsprijzen

De toegangsprijzen voor Megapret variëren afhankelijk van het seizoen en de activiteiten die je wilt ondernemen. Er zijn verschillende tickets beschikbaar, afhankelijk van welke zones je wilt bezoeken, zoals alleen de binnenspeeltuin of een combinatie van binnen- en buitenactiviteiten. Voor de meest actuele prijzen en mogelijke arrangementen kun je terecht op de website van Megapret.

Bereikbaarheid en Parkeren

Megapret is goed bereikbaar met de auto en biedt ruime parkeergelegenheid direct bij het park. Het adres is De Stegge 23, 7137 NC Lievelde. Er zijn ook faciliteiten voor elektrische auto’s.

Conclusie: Waarom Megapret de Beste Keuze is voor een Dagje Uit

Megapret is een unieke bestemming in de Achterhoek voor gezinnen die op zoek zijn naar een dag vol variatie en plezier. Of het nu een regenachtige dag is waarbij de kinderen zich kunnen uitleven in de indoor speeltuin, of een zonnige zomerdag waarbij Waterpret en Buitenpret voor het nodige vermaak zorgen, Megapret biedt voor elk weertype en elke leeftijdsgroep iets speciaals. De verschillende zones – Binnenpret, Buitenpret, Waterpret en Golfpret – maken het mogelijk om een volledige dag te vullen met leuke activiteiten.

Daarnaast zorgt de ruime opzet van het park ervoor dat ouders kunnen ontspannen, terwijl de kinderen veilig spelen. Of je nu komt voor een actief uitje, een gezellige familieactiviteit zoals midgetgolf, of gewoon een ontspannen dag in de buitenlucht, Megapret heeft voor iedereen wat wils.

Plan je Bezoek aan Megapret

Voor meer informatie over tickets, openingstijden en speciale arrangementen, bezoek de officiële website van Megapret: www.megapret.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je bezoek te plannen en een geweldige dag vol avontuur en plezier te beleven.

Delen is leuk!