Wonderwereld

Welkom, avonturier, in de betoverende wereld van Wonderwereld! Hier, te midden van de prachtige natuur, ontdek je een magisch universum waar fantasie tot leven komt en waar jong en oud samen kunnen genieten van een onvergetelijk avontuur. Laat je meevoeren op een reis vol verwondering, waarbij de grens tussen realiteit en magie vervaagt, en waarbij zelfs het meest nuchtere hart zich laat betoveren.

Ontdek de Natuur in Al haar Glorie, Een Magische Reis Geïnspireerd door Moeder Natuur

In Wonderwereld draait alles om de natuur en de magie die haar omringt. Tante Beppie en Greurt de Groninger reus heten je van harte welkom in hun betoverende domein, waar bijzondere dieren en unieke figuren je opwachten. Maar wees gewaarschuwd: een bezoek aan Wonderwereld zal niet alleen de kinderen in verrukking brengen, maar ook het verborgen kind in de volwassenen naar boven halen. Laat je innerlijke ontdekkingsreiziger ontwaken terwijl je de wonderen van Wonderwereld verkent. Of je nu binnen of buiten vertoeft, er valt altijd iets te beleven. Geniet van een ontmoeting met tante Beppie en Greurt, test je kennis over de snelheid van dieren, waag je aan de durf-je-wel wand, of laat je helemaal gaan in het speellandschap. De keuze is aan jou!

Natuur Ontdek Centrum: Een Magische Leerervaring: Het Natuur Ontdek Centrum is de perfecte plek om op een speelse en leuke manier in contact te komen met de natuur. Streel een echte giraffe, bewonder een dinosaurusfossiel van dichtbij, of laat je verbazen door de diversiteit aan kriebelbeestjes. Durf je wel de trollenkelder in te gaan, of geef je de voorkeur aan een bezoekje aan de takkenman en zijn grappige faunievrienden?

Drakengrotten: Mystiek en Avontuur: Stap vanuit het Natuur Ontdek Centrum rechtstreeks de drakengrotten in, waar elf Valentijn je uitnodigt om een wens te doen. Vergeet niet om ook naar boven te kijken, want wie weet ontdek je wel een paar onverwachte verrassingen in de grot. Durf je het aan om de trollenkelder te betreden en de bijzondere wezens die daar wonen te ontmoeten?

Zwammer’s Bos: Een Ontmoeting met Magie: Maak kennis met Zwammer, het kletskousmannetje vol paddenstoelen, en zijn kleurrijke vrienden. Ga op ontdekkingstocht naar het magische kristal, tel hoeveel paddenstoelen Zwammer op zijn lijf heeft zitten, of laat je betoveren door de verhalen van de verhalenverteller. Zwammer’s Bos is een plek waar fantasie tot leven komt en waar avontuur om elke hoek op de loer ligt.

Elvenbos: Een Wereld vol Betovering: Betreed het Elvenbos, waar kabouter Kees elke dag verse honing naar de Medebrouwerij brengt en waar de elven druk bezig zijn met zanglessen voor de vogels. Luister naar de bijzondere verhalen die hier worden verteld en laat je meevoeren door de magie die in de lucht hangt. Het Elvenbos is een plek waar dromen werkelijkheid worden en waar het geheim van de nacht wordt bewaakt.

Burcht en Speelweide: Avontuur in de Natuur: Verken de oerbossen van Ter Apel en ontdek de prachtige flora en fauna die hier te vinden zijn. Neem een kijkje in de burcht, waar uilen en roofvogels hun thuis hebben gevonden, en laat de kinderen vrij rondrennen en spelen in het speellandschap. Wie weet ontdek je wel een paar bijzondere vogels, bomen of insecten tijdens je avontuur!

Kas: Een Oase van Rust en Verwondering: Ontspan en geniet van de serene sfeer in de kas, waar losvliegende vogeltjes en nieuwsgierige aapjes je gezelschap houden. Neem plaats op een van de bankjes en laat je betoveren door de schoonheid van de natuur om je heen. De kas is de perfecte plek om even tot rust te komen en te genieten van het moment.

Winkeltje Merlijn: Souvenirs vol Magie: Neem een stukje van Wonderwereld mee naar huis met een bezoekje aan Winkeltje Merlijn. Hier vind je een uitgebreide collectie aan wonderlijke cadeautjes, knuffels, beeldjes en boeken voor jong en oud. Laat je verrassen door de magie die hier in de lucht hangt en neem een stukje van het avontuur mee naar huis.

Laat Je Betoveren door de Magie van Wonderwereld!

Laat je meevoeren op een avontuur vol verwondering en betovering. Of je nu jong of oud bent, hier vind je altijd iets om van te genieten en je innerlijke kind te laten stralen. Ontdek, beleef en bewonder de wonderen van Wonderwereld en laat je betoveren door de magie die hier overal om je heen hangt.

Magische Wonderwereld Ontdek, beleef & bewonder.

Adres: Ruiten A Kanaal Noord 1, 9561 TE Ter Apel, Groningen
Website

Delen is leuk!