Doolhofpark Bakkeveen

Het Doolhofpark Bakkeveen, gelegen aan de Mjûmster Wei 16c in Bakkeveen, biedt een avontuurlijke en leuke dag uit voor gezinnen. Dit park staat bekend om zijn doolhoven, speeltuinen en het prachtige Bospaviljoen, waar bezoekers kunnen genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje.

Activiteiten en Attracties

Doolhoven:

  • Het park beschikt over drie verschillende doolhoven, waarin bezoekers hun weg kunnen zoeken en genieten van de uitdaging om de uitgang te vinden. Dit is een geweldige activiteit voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar wat avontuur en uitdaging.

Speeltuin:

  • Naast de doolhoven biedt het park een uitgebreide speeltuin met diverse speeltoestellen zoals schommels, wippen, een kabelbaan en een familieschommel. De speeltuin is ontworpen om kinderen actief bezig te houden en veel plezier te laten beleven​.

Goudzoeken:

  • Voor de kleine avonturiers is er een goudzoekbaan waar kinderen kunnen zoeken naar goudklompjes. Dit is een spannende activiteit waarbij kinderen niet alleen plezier hebben, maar ook iets leren over het proces van goudzoeken.

Eten en Drinken

Bospaviljoen:

  • Het Bospaviljoen in het Doolhofpark biedt een ruim terras waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen spelen. Het paviljoen serveert koffie, gebak, lunch en eenvoudige maaltijden, waardoor het een ideale plek is om even tot rust te komen tijdens je bezoek​.

Praktische Informatie

  • Openingstijden: Het park is het hele jaar door geopend, maar de openingstijden kunnen variëren. Het is raadzaam om vooraf de actuele tijden te controleren op de officiële website
  • Toegangsprijzen: De toegang tot het Doolhofpark is gratis als je iets eet of drinkt in het Bospaviljoen. Voor enkele activiteiten, zoals goudzoeken, kunnen extra kosten van toepassing zijn​.

Conclusie

Doolhofpark Bakkeveen biedt een perfecte combinatie van avontuur, plezier en ontspanning in een prachtige natuurlijke omgeving. Of je nu komt om door de doolhoven te dwalen, in de speeltuin te spelen of gewoon te genieten van een hapje en een drankje in het Bospaviljoen, er is voor ieder wat wils. Plan je bezoek vandaag nog en beleef een geweldige dag in Doolhofpark Bakkeveen!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, bezoek de officiële website van Doolhofpark Bakkeveen.
Mjûmster Wei 16C, 9243 SK Bakkeveen
https://dedwaler.frl/

Delen is leuk!