Land van Fluwel: Het Ultieme Avonturen Speelparadijs voor het Hele Gezin

Gelegen in het hart van Noord-Holland, biedt Land van Fluwel een uniek en avontuurlijk speelparadijs voor jong en oud. Hier draait alles om ontdekken, grenzen verleggen en natuurlijk, heel veel plezier. Deze prachtige buitenspeeltuin is dé plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijk dagje uit, waar kinderen vrij kunnen spelen en tegelijkertijd nieuwe vrienden maken. Van spannende glijbanen en touwbruggen tot uitdagende klimwanden en boomhutten – er is voor elk wat wils. Land van Fluwel belooft een avontuurlijk en actief uitje voor het hele gezin.

Het Avonturen Speelparadijs: Plezier voor Alle Leeftijden

Het Avonturen Speelparadijs van Land van Fluwel is een waar kinderparadijs. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden zich uitleven op de vele speeltoestellen, hun grenzen verleggen op de klimwanden, of de touwbruggen trotseren. De speeltuin biedt volop uitdagingen, maar is ook de ideale plek voor jonge kinderen om op een veilige manier de natuur te ontdekken en samen te spelen. Dit is geen gewoon attractiepark; het draait hier om zelfontdekking, spelenderwijs leren en genieten van de prachtige natuur.

Ontdek de Avontuurlijke Attracties

Blotevoetenpad: Een van de meest unieke en geliefde attracties van Land van Fluwel is het Blotevoetenpad. Hier trek je je schoenen uit en beleef je de ultieme vrijheid van lopen op blote voeten. Het pad is maar liefst 1 kilometer lang en biedt een sensorische ervaring waarbij je de natuur echt kunt voelen. Van modder tot gras, stenen en hout – het Blotevoetenpad prikkelt alle zintuigen. Durf jij door de modderbak te stappen? Onderweg ontdek je prachtige verhalen uit de regio, terwijl je door iconische landschappen zoals de Westfriese Omringdijk en het Wildrijk loopt.

Skelterbaan: Stap in een skelter en scheur over het circuit. Kinderen kunnen hier naar hartenlust racen terwijl ze hun route kiezen. Vergeet niet op het stoplicht te letten en voorrang te geven waar nodig. Een perfecte combinatie van avontuur en adrenaline!

Uitkijktoren: Midden op het terrein van Land van Fluwel staat een indrukwekkende 11 meter hoge uitkijktoren. Klim naar de top en geniet van een adembenemend uitzicht over het Noord-Hollandse platteland. De toren is een must-see tijdens je bezoek en biedt een prachtig panoramisch beeld van de omgeving.

Kinderspeeltuin: Voor de jongste bezoekers is er een speciaal ingerichte kinderspeeltuin, compleet met robuuste boomstammen, klimtouwen, schommels en zelfs een waterspeelplaats. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en genieten van urenlang speelplezier, terwijl ouders op het nabijgelegen terras ontspannen met een drankje.

Klimland Keikop: Ontdek of jij avontuurlijk genoeg bent voor Klimland Keikop. Deze uitdagende klimrotsen dagen bezoekers van alle leeftijden uit om van steen naar steen te springen en hun klimvaardigheden te testen op de drie meter hoge boulder.

Strand van Fluwel: Op warme dagen is het Strand van Fluwel de perfecte plek om af te koelen en te genieten van waterpret. Trek je zwemkleding aan en plons in het water, of ontspan op de grasweide terwijl de kinderen zich uitleven in het water.

Het Kleine Land: Voor de allerkleinste avonturiers, vanaf 1,5 jaar oud, is er Het Kleine Land. Dit is een veilige speelplek met lage klimelementen en zachte speeltoestellen. Hier leren de kleintjes spelenderwijs hun eerste klimvaardigheden en ontmoeten ze nieuwe vriendjes. Perfect voor de jonge ontdekkingsreizigers!

Verstoppertjesbos: Dit oude sprokkelbos is perfect voor kinderen die houden van verstoppertje spelen. Het bos zit vol met geheime verstopplekken en je kunt hier spannende avonturen beleven. Houd je oren open voor het geluid van bijzondere vogels, zoals de specht die zijn nestjes uithakt in de bomen.

Dutch Tulip Experience: Beleef de Nederlandse Tulpenvelden

Land van Fluwel ligt te midden van het wereldberoemde Nederlandse bloembollengebied. In het voorjaar wordt het park omgetoverd tot een kleurrijk spektakel met duizenden bloeiende tulpen. Tijdens de Dutch Tulip Experience maak je via een audiotour kennis met de rijke geschiedenis van de tulp. Deze audiotour is beschikbaar in meerdere talen en biedt zowel een kinder- als een volwassen versie, zodat het hele gezin kan leren over de fascinerende wereld van de Nederlandse tulpenteelt.

Praktische Informatie: Faciliteiten en Bereikbaarheid

Land van Fluwel biedt alle benodigde voorzieningen voor een geslaagde dag uit. Het park beschikt over voldoende picknickplaatsen, waar je kunt genieten van een zelf meegebrachte lunch, en een terras waar je terecht kunt voor een drankje of een snack. Voor de kinderen zijn er speciale speelhoeken, zodat ze zich nooit hoeven te vervelen.

Het park is eenvoudig te bereiken met de auto en biedt ruime parkeergelegenheid op het terrein. Land van Fluwel is het hele jaar door geopend, maar de openingstijden kunnen variëren per seizoen. Het is aan te raden om de officiële website te raadplegen voor de meest actuele openingstijden en om tickets te reserveren.

Adres:
Belkmerweg 65, 1753 GD Sint Maartenszee
Website: www.landvanfluwel.nl

Conclusie: Een Dag vol Avontuur bij Land van Fluwel

Of je nu op zoek bent naar een dag vol actie, natuurbeleving of lekker buiten spelen, Land van Fluwel biedt voor elk wat wils. Het Avonturen Speelparadijs is de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een unieke en actieve dag in de buitenlucht. Van spannende klimrotsen en skelterbanen tot het prachtige Blotevoetenpad en de kleurrijke tulpenvelden – Land van Fluwel staat garant voor een onvergetelijk dagje uit. Trek je schoenen aan, verzamel je vrienden en familie en beleef het avontuur in dit bijzondere park!

Delen is leuk!