Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen, gelegen in het pittoreske Slagharen, Nederland, biedt een unieke combinatie van attracties en accommodaties in een Wild West-thema. Het park is een ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning. Met meer dan 30 attracties, diverse shows en het tropische waterpark Aqua Mexicana, biedt Slagharen eindeloos plezier voor bezoekers van alle leeftijden.

Wat Maakt Slagharen Zo Bijzonder?

Slagharen onderscheidt zich door zijn rijke Wild West-thema, dat in het hele park tot uiting komt. Dit themapark biedt niet alleen spannende attracties, maar ook een volledige beleving van het Wilde Westen, compleet met cowboys, indianen en paarden. De combinatie van attracties, shows, en thematische accommodaties zorgt ervoor dat elk bezoek een unieke ervaring wordt.

Attracties en Activiteiten

  • Gold Rush: Een van de spannendste attracties in het park is de Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland met drie lanceringen. Deze achtbaan bereikt snelheden tot 95 km/u en biedt een adrenalinekick die je niet snel zult vergeten​.
  • Free Fall: Voor degenen die van hoogtes houden, biedt de Free Fall een val van maar liefst 40 meter hoogte, waarbij je de wind door je haren voelt suizen terwijl je ondertussen naar beneden stort​.
  • Phileas Fun House: Voor de kleintjes is er Phileas Fun House, een plek waar ze kunnen klimmen en klauteren. Dit interactieve speelhuis biedt tal van avonturen voor jonge ontdekkingsreizigers​.
  • Magic Bikes: Laat de kinderen de strijd aangaan op de Magic Bikes, waar ze door te trappen hoger en hoger kunnen vliegen. Dit is een favoriete attractie voor kinderen die van een beetje competitie houden.
  • Familieattracties: Gezinnen kunnen samen genieten van attracties zoals de Enterprise, waar je door de lucht zweeft, of de Cable Car, die een prachtig uitzicht biedt over de Main Street. Deze attracties zijn ontworpen om zowel leuk als veilig te zijn voor alle leeftijden.
  • Sky Tower en Big Wheel: Beklim de Sky Tower voor een panoramisch uitzicht over het park of geniet van een rit in het Big Wheel voor een rustig moment van bovenaf. Deze attracties bieden adembenemende uitzichten en zijn perfect voor een korte pauze tussen de intensievere ritten door.
  • Loggers Slide: Ga op avontuur in de Loggers Slide, waar je door een houten constructie glijdt en de sensatie van het houthakken beleeft. Dit is een leuke en veilige manier voor kinderen om hun energie kwijt te raken.
  • El Teatro: Mis de kans niet om een buitengewoon 4D-avontuur te beleven in El Teatro. Deze attractie combineert film en special effects om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Waterpark Aqua Mexicana

Waterpark Aqua Mexicana is een paradijs voor het hele gezin, waar je een compleet andere wereld kunt ontdekken. Dit zwemparadijs neemt je mee naar subtropische sferen met kleurrijke veranda’s, wuivende palmbomen en een uitgestrekt strand. Met twee waterspeeltuinen, 10 glijbanen, een groot subtropisch zwembad, bubbelbaden en twee sprayparken biedt Aqua Mexicana een TexMex-beleving voor jong en oud. De glijbanen bieden meer dan een halve kilometer aan glijplezier en zijn uitgerust met speciale effecten, geluiden en 3D-animaties​. De kleurrijke en levendige sfeer zorgt voor een dag vol waterpret.

Shows & Entertainment

Shows en entertainment bij Slagharen zijn een essentieel onderdeel van het dagelijkse plezier. Vanaf 1 juli tot en met 3 september kun je genieten van de terugkeer van de Western Circus Show met Randy & Rosie in het American Circus Theater. Laat je verbazen door spectaculaire circusacts en geniet van de capriolen van de Red Bandits. Daarnaast zijn er door het hele park diverse andere shows en straatentertainment te beleven, zoals speciale trainingen van de Red Bandits en ontmoetingen met Randy & Rosie​.

Vakantie Vieren bij Slagharen

Wanneer één dagje Slagharen niet genoeg is, kun je blijven slapen in het Wilde Westen. Het park biedt geweldige accommodaties zoals de nieuwe Rancho Grande, Wigwam, Cowboy Cottage en Raccoon Lodge. Alle accommodaties liggen op een steenworp afstand van het attractiepark, waardoor je optimaal kunt genieten van je vakantie. Slagharen biedt verschillende arrangementen aan om ervoor te zorgen dat je verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk is​.

Praktische Informatie

  • Openingstijden en Prijzen: De openingstijden variëren per seizoen, dus raadpleeg de website van Slagharen voor de meest actuele informatie. De toegangsprijzen zijn afhankelijk van de dag en het type ticket, met speciale kortingen voor online boekingen en groepen.
  • Bereikbaarheid: Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers die met de auto komen.

Conclusie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen biedt een perfecte mix van spanning, ontspanning en avontuur voor het hele gezin. Met zijn uitgebreide attracties, thematische accommodaties en levendige shows is Slagharen de ideale bestemming voor een dagje uit of een onvergetelijke gezinsvakantie.

Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen
www.slagharen.com

Delen is leuk!