Sprookjesbos Valkenburg

Welkom in het betoverende Sprookjesbos Valkenburg, een authentiek en betaalbaar familiepark waar kinderen kunnen genieten van tijdloze sprookjes, prachtige speeltuinen en avontuurlijke attracties, allemaal gelegen in een weelderig bos van 3 hectare aan de voet van de Heunsberg in Valkenburg aan de Geul.

Geniet van een adembenemend uitzicht over de vallei terwijl je door het schitterende bos wandelt. Stap in de authentieke draaimolen of bijenmolen voor een nostalgische draai, laat de avonturier in je los op de Jolly Roger of het schommelschip, of vlieg mee op de paradijsvlucht. En wist je dat ze zelfs een 7D-bioscoop hebben voor een extra meeslepende ervaring?

Ontdek de prachtige speeltuinen verspreid door het park en maak kennis met de sprookjesbewoners, die allemaal hun eigen huisje hebben en je graag uitnodigen voor een bezoekje. Verken het Sprookjesbos op een speelse manier en laat je betoveren door de tijdloze sprookjes en avontuurlijke speeltuinen.

Ontmoet bekende figuren zoals Roodkapje, Repelsteeltje en Klein Duimpje terwijl je luistert naar verhalen van onze Verhalenverzamelaar en jezelf uitleeft in onze diverse speeltuinen. Neem ook zeker een kijkje in de mergelgroeve, die is geopend en inbegrepen in de entreeprijs! Laat de verhalenverteller je meenemen op een magische reis door zijn fantasiewereld vol met klassieke verhalen en betoverende avonturen.

Schiet met pijl en boog als Robin Hood, speel een potje levensgroot schaken of geniet van het springen op de AirTrampoline. In het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul komen fantasie en werkelijkheid samen voor een onvergetelijke ervaring.

Sprookjesbos Valkenburg biedt een authentiek en betaalbaar pretpark voor kinderen, waar je kunt genieten van tijdloze sprookjes, speeltuinen en attracties in een prachtig 3 hectare groot bos tegen de Heunsberg.

Ontdek de verschillende themazones bij Sprookjesbos Valkenburg:

  • Castelaria: Verken het Speelkasteel bij Sprookjesbos Valkenburg, schiet als Robin Hood, geniet van het uitzicht op het terras en ontdek de eeuwenoude groeve.
  • Fairy Forest: Ontmoet de bosbewoners en geniet van oeroude volksverhalen, terwijl je smult van een lekker frietje in het restaurant Grietje en plezier hebt in de zweefmolen Paradijsvlucht.
  • Farm Valley: Ravot in de speeltuin met dansende fonteinen op de Waterplaats, terwijl de kleintjes plezier hebben op de mini-zweefmolen, draaimolen en in het Boe Boe-Doolhof.
  • Pirates Mountain: Klim en klauter naar avontuur in de grote speeltuin of beleef spanning en sensatie in attracties zoals Jolly Rogers Seastorm en het Schommelschip van Kapitein Haak.
  • Ville d’Eureka: Ontdek de 7D Cinema vol special effects en geniet van een ritje op paardjes van paardenbaan Equi Genius of de vliegtuigjes van Aviator. Durfals kunnen de KidsEscaperoom reserveren voor een spannend avontuur.

Kom langs en beleef een dag vol plezier en verwondering in Sprookjesbos Valkenburg!

 Sibbergrubbe 2A, 6301 AA Valkenburg aan de Geul

https://www.sprookjesbos.nl

Delen is leuk!