Steinerbos Belevenispark

Gelegen in het hart van Limburg, biedt Belevenispark Steinerbos een indrukwekkend scala aan activiteiten en attracties die zowel kinderen als volwassenen zullen bekoren. Met een oppervlakte van 33 hectare, wat gelijk staat aan 60 voetbalvelden, is er voor iedereen iets te beleven.

Een Wereld vol Attracties

Steinerbos heeft een breed scala aan attracties die gegarandeerd voor uren speelplezier zorgen:

  1. Speelbos en Binnenspeeltuin: Kinderen kunnen klimmen, klauteren en hun fantasie de vrije loop laten in het uitgebreide speelbos. Bij slecht weer biedt de binnenspeeltuin een perfecte uitkomst​.
  2. Skelterbaan en Jeepsafari: Voor de snelheidsduivels zijn er skelters beschikbaar waarmee ze over de baan kunnen racen. De jeepsafari biedt een avontuurlijke rit door het park​.
  3. Reuzenglijbaan en Springkussen: Durf jij van de reuzenglijbaan af te gaan? Het enorme springkussen biedt eveneens veel springplezier voor jong en oud.
  4. Kinderboerderij: Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de kinderboerderij waar ze kunnen knuffelen met allerlei dieren​
  5. Eekie’s Avonturengolf: Dit is een leuke mini-golfbaan met 9 holes, geheel in Steinerbos stijl, perfect voor een vriendschappelijke competitie.
  6. Blotevoetenpad: Een unieke ervaring waarbij bezoekers op blote voeten over verschillende natuurlijke ondergronden lopen en balanceren op boomstammen​.

Waterpret voor Iedereen

Belevenispark Steinerbos biedt ook tal van wateractiviteiten:

  1. Buitenbad en Binnenzwembad: Het buitenzwembad is perfect voor warme dagen, terwijl het binnenzwembad een prima optie is voor koeler weer​.
  2. Roeivijver: Maak gratis gebruik van de roeiboten en verken het water van het park. Het is een rustgevende activiteit die door het hele gezin kan worden genoten.

Kinderfeestjes en Arrangementen

Voor een onvergetelijk kinderfeestje ben je bij Steinerbos aan het juiste adres. Er zijn verschillende feestarrangementen beschikbaar, zoals Eekie’s Party, Eekie’s Party Deluxe en Eekie’s Pasta Party, elk inclusief entree tot het park, feestelijk gedekte tafel in de binnenspeeltuin, onbeperkt suikervrije limonade en een cadeautje voor de jarige​.

Horeca en Faciliteiten

Naast alle avontuurlijke attracties, biedt Belevenispark Steinerbos ook uitstekende horecagelegenheden. Bezoekers kunnen ontspannen en genieten van een hapje en een drankje in de brasserie van het park. Hier kun je terecht voor een heerlijke lunch of gewoon een kopje koffie met gebak​.

Speciale Abonnementen en Rittenkaarten

Wil je vaker van het park genieten? Overweeg dan een abonnement of een 10-rittenkaart, waarmee je het hele jaar door toegang hebt tot alle faciliteiten en attracties van Steinerbos. Dit is een geweldige manier om regelmatig te genieten van al het moois dat het park te bieden heeft.

Perfect voor Groepen en Evenementen

Of je nu een familiedag, bedrijfsuitje of zelfs een bruiloft plant, Steinerbos biedt voor elke gelegenheid een passende optie. De ruime mogelijkheden en prachtige omgeving maken elk evenement tot een groot succes​.

Conclusie

Belevenispark Steinerbos is een veelzijdige bestemming waar plezier en avontuur voorop staan. Met een indrukwekkend aanbod aan attracties, wateractiviteiten, kinderfeestjes en horecagelegenheden is het de ideale plek voor een dagje uit met het hele gezin. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek waarom Steinerbos al jarenlang een favoriete bestemming is in Limburg!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, ga naar de officiële website van Steinerbos Belevenispark 

Stadhouderslaan 220, 6171 KP Stein
http://www.steinerbos.nl/

Delen is leuk!