Kids Eiland

Kids Eiland, gelegen in de Megastores van Den Haag, is een van de grootste en leukste indoor speelparadijzen van Zuid-Holland. Met meer dan 3000 m² aan speelplezier biedt Kids Eiland een breed scala aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een plek voor een regenachtige dag, een kinderfeestje, of gewoon een leuke middag uit, Kids Eiland heeft voor ieder kind wat wils.

Wat is er te doen bij Kids Eiland?

  1. Grote Speelstructuren Kids Eiland beschikt over indrukwekkende speelstructuren die zijn ontworpen om kinderen uit te dagen en te vermaken. Deze structuren omvatten trampolines, touwbruggen, klimtorens, en luchtkussens, die allemaal bijdragen aan een avontuurlijke speelervaring. Elk element in de speeltuin is zo ontworpen dat het de energie van kinderen gebruikt in plaats van mechanische aandrijving, wat zorgt voor een gezonde en actieve speelomgeving.
  2. Softplay voor de Kleintjes Voor de allerkleinsten is er een speciale softplay zone met grote, zachte blokken. Hier kunnen jonge kinderen veilig spelen en ontdekken, terwijl ouders rustig toekijken. Deze ruimte is ideaal voor peuters en kleuters die nog niet klaar zijn voor de grotere, uitdagendere speeltoestellen.
  3. Freefall Glijbaan en Elastieken Klimtoren Voor de oudere en meer avontuurlijke kinderen zijn er de hypermoderne freefall glijbaan en de nieuwste elastieken klimtoren. De freefall glijbaan biedt een spannende ervaring waarbij kinderen een vrije val maken, terwijl de klimtoren hen uitdaagt om hun evenwicht en klimmogelijkheden te testen.
  4. Interactie en Beweging Kids Eiland moedigt kinderen aan om op een interactieve manier te spelen. Er zijn geen mechanisch aangedreven speelattributen; alle beweegbare toestellen worden aangedreven door de energie van de kinderen zelf. Dit bevordert niet alleen de fysieke activiteit, maar zorgt er ook voor dat kinderen moe en tevreden naar huis gaan.
  5. Lasergamen Een van de nieuwste toevoegingen aan Kids Eiland is de mogelijkheid om een lasergameset te huren. Voor slechts €4,- kunnen kinderen (en zelfs ouders) deelnemen aan spannende lasergame battles in een speciale zone van het speelparadijs. Dit zorgt voor een extra laag van avontuur en competitie, perfect voor oudere kinderen die op zoek zijn naar iets uitdagends.

Faciliteiten voor Ouders en Verzorgers

Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders en verzorgers ontspannen in het comfortabele horecagedeelte. Hier kunnen ze genieten van een kop koffie, gratis wifi en een uitgebreid assortiment aan snacks en drankjes. Dankzij het strategische ontwerp van de speelruimte hebben ouders een goed overzicht van de activiteiten, zodat ze hun kinderen in de gaten kunnen houden terwijl ze ontspannen.

Kinderfeestjes en Groepsuitjes

Kids Eiland is ook een populaire locatie voor kinderfeestjes en groepsuitjes. Er zijn verschillende feestarrangementen beschikbaar, waarbij kinderen kunnen genieten van alle speelactiviteiten, een speciale feestmaaltijd en zelfs extra’s zoals lasergamen. Het organiseren van een feestje bij Kids Eiland is eenvoudig en zorgeloos, zodat ouders kunnen genieten van de dag zonder zich zorgen te maken over de details.

Praktische Informatie

Adres:
Van der Kunstraat 119,
2516 GJ Den Haag

Openingstijden:
Kids Eiland is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Het is raadzaam om de website te raadplegen voor eventuele afwijkingen in de openingstijden, vooral tijdens vakanties en feestdagen.

Entreeprijzen:

  • Kinderen tot 1 jaar: Gratis
  • Kinderen van 1 tot 3 jaar: €6,00
  • Kinderen van 4 tot 15 jaar: €8,25
  • Volwassenen: Gratis

Website:
www.kidseiland.nl

Kids Eiland in Den Haag biedt een uitgebreide speelervaring die kinderen van alle leeftijden zal betoveren. Met zijn grote verscheidenheid aan speeltoestellen, interactieve mogelijkheden en veilige omgeving is het de perfecte bestemming voor een dagje uit met het gezin. Of je nu komt voor het klimmen, springen, lasergamen, of gewoon om te genieten van een middag plezier, Kids Eiland heeft voor ieder kind iets te bieden.

Van der Kunstraat 119, 2521 BR Den Haag
www.kidseiland.nl

Delen is leuk!