KidsZoo

KidsZoo, gelegen in Noordwijkerhout, is een van de meest uitgebreide en spannende binnenspeeltuinen in de Bollenstreek. Met meer dan 2000 m² aan speelplezier biedt KidsZoo een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen van 1 tot 12 jaar zich volledig kunnen uitleven. Dit speelparadijs is perfect voor een dagje uit met het gezin, een kinderfeestje, of een schoolreisje. Hier vind je een overzicht van wat KidsZoo allemaal te bieden heeft.

De Grote Speelstructuren en Attracties

KidsZoo is verdeeld in verschillende zones, elk boordevol activiteiten die kinderen uitdagen om te klimmen, klauteren, rennen en ontdekken:

  1. Slinger door de Jungle Een van de meest populaire gebieden is de junglezone, waar kinderen door een spannende jungle kunnen slingeren. Dit deel van het park is gevuld met touwen, klimgrepen en andere uitdagingen die kinderen fysiek uitdagen en hun fantasie prikkelen.
  2. Bandenglijbaan De bandenglijbaan biedt spanning en plezier voor alle leeftijden. Kinderen kunnen samen met hun vriendjes naar beneden suizen op grote banden, wat zorgt voor veel gelach en plezier.
  3. Trampolines en Klimvulkaan Voor kinderen die graag springen en stuiteren, zijn er grote trampolines waarop ze zich volledig kunnen uitleven. De klimvulkaan is een ander uitdagend onderdeel, waar kinderen hun klimvaardigheden kunnen testen en proberen de top te bereiken.
  4. Interactieve Speelmuur (X-Wall) Een van de nieuwste toevoegingen aan KidsZoo is de interactieve speelmuur, de X-Wall. Deze muur heeft meer dan 40 spellen die kinderen uitdagen om te rennen, gooien, tikken en schieten. Het is een combinatie van fysieke activiteit en digitale technologie, waardoor het zowel spannend als educatief is.
  5. Lasergamen Voor de iets oudere kinderen (en zelfs ouders) is er de mogelijkheid om te lasergamen. KidsZoo heeft een ruimtevaartthema voor hun lasergame area, waar spelers elkaar kunnen uitdagen in een spannende setting.

Speelplezier voor de Allerkleinsten

KidsZoo heeft ook een speciale peuterzone voor de jongste bezoekers. Deze zone is ontworpen met zachte vloeren en kindvriendelijke speeltoestellen, zodat peuters veilig kunnen spelen en ontdekken. Ouders kunnen met een gerust hart toekijken terwijl hun kleintjes genieten van de veilige omgeving.

Eten en Ontspanning voor Ouders

Naast de uitgebreide speelmogelijkheden biedt KidsZoo ook een comfortabel horecagedeelte waar ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen spelen. De menukaart biedt een verscheidenheid aan gerechten, van luxe broodjes en salades tot heerlijke pannenkoeken. Voor de koffieliefhebbers is er speciaal gezorgd voor een aanbod van hoogwaardige koffie.

Kinderfeestjes en Groepsuitjes

KidsZoo is ook een perfecte locatie voor kinderfeestjes. Er zijn verschillende feestarrangementen beschikbaar, die toegang tot alle speelactiviteiten, eten, en drinken omvatten. Feestjes bij KidsZoo zijn altijd een succes dankzij de diverse speelopties en de zorgeloze organisatie.

Praktische Informatie

Adres:
Pletterij 3,
2211 JT Noordwijkerhout

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m zondag: 09:30 tot 18:00 uur
  • Maandag: Gesloten
    Tijdens vakanties en speciale gelegenheden kunnen de openingstijden variëren.

Entreeprijzen:

  • Kinderen tot 1 jaar: Gratis
  • Kinderen van 1 tot 3 jaar: €6,00
  • Kinderen van 4 tot 12 jaar: €8,25
  • Volwassenen: Gratis toegang

Website:
Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van KidsZoo.

KidsZoo in Noordwijkerhout biedt een ideale combinatie van avontuur, veiligheid en plezier voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een spannende indoor activiteit, een locatie voor een kinderfeestje, of gewoon een leuke dag met het gezin wilt doorbrengen, KidsZoo heeft voor ieder wat wils. Het is een plek waar kinderen zich volledig kunnen uitleven terwijl ouders ontspannen kunnen toekijken, wat het tot een perfecte bestemming maakt voor elk gezinsuitje.

Pletterij 3, 2211 JT Noordwijkerhout
www.kidszoo.nl

Delen is leuk!