Kinderstad Heerlen

Kinderstad Heerlen is een van de meest populaire indoor speelparadijzen in Limburg. Gevestigd in een voormalige houtsnijdfabriek, biedt Kinderstad een uitgebreide selectie aan attracties en speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Het is de ideale bestemming voor een dag vol plezier, avontuur en onvergetelijke herinneringen.

Diverse Attracties voor Jong en Oud

Kinderstad Heerlen heeft een breed scala aan attracties die zowel jongere als oudere kinderen zullen bekoren:

  1. Achtbanen en Wildwaterbaan: Beleef de spanning van de achtbanen en de sensatie van de wildwaterbaan. Deze attracties zorgen voor de nodige adrenalinekicks voor de avontuurlijke bezoekers​.
  2. Botsauto’s en Draaimolens: Voor de jongere kinderen zijn er botsauto’s en draaimolens, waar ze veilig rondjes kunnen draaien en plezier kunnen hebben.
  3. Klimkastelen en Klimvulkaan: De klimkastelen en klimvulkaan bieden volop ruimte om te klimmen en klauteren, perfect voor de energieke kinderen die van uitdagingen houden.
  4. Springkussens en Trampolines: De grote springkussens en trampolines bieden eindeloos springplezier. Kinderen kunnen hier hun energie kwijt en lekker actief bezig zijn.
  5. Vrije Val en Glijbanen: Voor degenen die houden van een adrenalinekick, zijn er spannende vrije val attracties en snelle glijbanen.

Perfect voor Kinderfeestjes

Kinderstad Heerlen is ook een geweldige locatie voor kinderfeestjes. Er zijn speciale arrangementen beschikbaar die onder andere toegang tot het park en consumptiebonnen bevatten. Met attracties voor alle leeftijden is er genoeg te doen om een verjaardagsfeestje onvergetelijk te maken.

Praktische Informatie

Dit park is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 13,50 per persoon voor kinderen vanaf 2 jaar en € 11,50 voor personen van 65 jaar en ouder. Kinderfeestjes kunnen worden geboekt vanaf € 14,00 per kind, inclusief 3 consumptiebonnen​.

Het park is gemakkelijk bereikbaar via de A73 en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Volg de bruine bordjes ‘Kinderstad Heerlen’ om het park te bereiken.

Veiligheid en Toegankelijkheid

Kinderstad Heerlen hecht veel waarde aan de veiligheid van haar bezoekers. Het park is volledig overdekt, waardoor het een ideale bestemming is bij slecht weer. Daarnaast is het park rolstoelvriendelijk en biedt het diverse voorzieningen om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een dag vol speelplezier​.

Kinderstad Heerlen is een veelzijdig en spannend indoor speelparadijs dat garant staat voor een dag vol plezier en avontuur. Met een breed scala aan attracties, uitstekende voorzieningen en speciale arrangementen voor kinderfeestjes, is het de perfecte bestemming voor gezinnen op zoek naar een leuk dagje uit. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek waarom dit park een favoriete bestemming is voor kinderen in Limburg!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, ga naar de officiële website van Kinderstad Heerlen

Parallelweg 4, 6411 ND Heerlen
https://kinderstad.nl/

Delen is leuk!