Indoor Speelruimte de Noordster

Welkom bij de Indoor Speelruimte de Noordster, een unieke indoor speeltuin gelegen in het prachtige RCN Vakantiepark de Noordster in Dwingeloo, Drenthe. Dit speelparadijs is volledig ingericht in het thema van sterren en planeten, wat zorgt voor een magische speelervaring voor kinderen tot 12 jaar.

Speelplezier in een Ruimtelijk Thema De Indoor Speelruimte van 240 m² biedt kinderen de mogelijkheid om te klimmen en klauteren op planeten, contact te maken via verschillende ruimtestations en te spelen in een glow-in-the-dark voetbalkooi. Vanuit de “controlroom” worden de missies aangestuurd, en kinderen kunnen zelfs astronautenpakjes dragen om hun avontuur compleet te maken. Naast de speelruimte is er ook een overdekte zandbak waar kinderen naar hartenlust kunnen graven en bouwen​.

Toegankelijk en Betaalbaar De Indoor Speelruimte is het hele jaar door geopend en toegankelijk voor zowel gasten van het vakantiepark als dagbezoekers. De entreeprijs is €2,50 per kind, terwijl ouders en begeleiders gratis toegang hebben. Dit maakt het een betaalbare optie voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk dagje uit.

Ideaal voor Kinderfeestjes Voor kinderfeestjes biedt de Noordster speciale arrangementen aan. Kinderen kunnen genieten van een feestelijke dag vol spelen en plezier, terwijl ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie. De indoor speeltuin biedt een veilige en spannende omgeving voor elk feestje​.

Praktische Informatie over de Noordster

  • Adres: De Noordster 105, 7991 PB Dwingeloo
  • Openingstijden: Het hele jaar door dagelijks geopend; raadpleeg de website voor de actuele openingstijden.
  • Contact: Voor meer informatie kun je bellen naar 0521-597238 of een e-mail sturen naar [email protected].

Plan je bezoek en laat je kinderen genieten van een onvergetelijk avontuur in een sterrenstelsel vol speelplezier. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van RCN de Noordster

De noordster 105, 7991 PB Dwingeloo
https://www.rcn.nl/

Delen is leuk!