Flippies Pretpaleis

Welkom bij Flippies Pretpaleis, gelegen op Molecaten Park ’t Hout in Bakkeveen. Dit speelparadijs is de ideale bestemming voor kinderen tot en met 12 jaar. Met zowel een binnen- als een buitenspeeltuin biedt Flippies Pretpaleis een breed scala aan activiteiten, ongeacht het weer.

Binnen- en Buitenspeeltuin In de binnenspeeltuin kunnen kinderen naar hartenlust klimmen, klauteren, glijden en spelen in het ballenbad. De speeltoestellen zijn ontworpen om de fantasie van kinderen te prikkelen en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Voor zonnige dagen is er een grote (deels overdekte) buitenspeeltuin met een airtrampoline, glijbanen en andere leuke speeltoestellen​.

Zwemplezier in Flippies Plonstuin Naast de speeltuinen biedt Flippies Pretpaleis ook een buitenzwembad, bekend als Flippies Plonstuin. Hier kunnen kinderen afkoelen in verschillende zwembaden en van glijbanen roetsjen. De waterspeeltuin zorgt voor extra waterpret en maakt het bezoek compleet​.

Praktische Informatie

  • Adres: Duerswâldmer Wei 11, 9243 KA Bakkeveen
  • Openingstijden: Flippies Pretpaleis is geopend van eind maart tot eind september. Tijdens drukke zomerdagen kan het voorkomen dat dagbezoekers niet worden toegelaten, dus informeer vooraf telefonisch via +31 516 – 541 287​ 
  • Toegangsprijzen: Kinderen betalen €5 en volwassenen €3. Kinderen tot en met één jaar hebben gratis toegang​

Kinderfeestjes en Groepsuitjes Flippies Pretpaleis is ook de perfecte locatie voor kinderfeestjes, familie-uitjes en schoolreisjes. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar om van elk feestje een onvergetelijke ervaring te maken​ (Uit Met Kinderen)​​ (Molecaten)​.

Plan je bezoek aan Flippies Pretpaleis en geniet van een dag vol speelplezier en avontuur. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van Molecaten Park ’t Hout

Duerswâldmer Wei 11, 9243 KA Bakkeveen
https://www.molecaten.nl/flippies-pretpaleis

Delen is leuk!