Mad Monkey Jungle

Ben je op zoek naar een geweldige plek waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken? Dan is de Mad Monkey Jungle in Vakantiepark ’t Hooge Holt de perfecte bestemming! Deze indoor speeltuin in Gramsbergen biedt een scala aan activiteiten en speeltoestellen die kinderen van alle leeftijden zullen betoveren.

Wat kun je verwachten?

Mad Monkey Jungle is een ruime, overdekte speeltuin boordevol uitdagende en leuke speeltoestellen. Kinderen kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen in een veilige en kleurrijke omgeving. Het park is speciaal ontworpen om de fantasie van kinderen te prikkelen en hen te stimuleren om actief te spelen.

Activiteiten voor kinderen

Voor de jongste avonturiers is er de Mini Monkey Jungle, speciaal ingericht voor kinderen tot en met 3 jaar. Deze zone biedt een veilige speelruimte met activiteiten die zijn afgestemd op de allerkleinsten. Oudere kinderen kunnen zich uitleven op de grotere klimtoestellen, touwbruggen en glijbanen.

Gezinsvriendelijke faciliteiten

De Mad Monkey Jungle biedt ook comfortabele zitplekken voor ouders, waardoor het een ontspannen en aangename ervaring is voor het hele gezin. Er zijn schaduwrijke picknickplaatsen waar je kunt genieten van een pauze en samen een hapje kunt eten terwijl de kinderen doorgaan met spelen.

Waarom kiezen voor Mad Monkey Jungle?

Naast de uitgebreide speelvoorzieningen is dit ook een ideale locatie voor verjaardagsfeestjes en andere speciale gelegenheden. Zowel de Mad Monkey Jungle als de Mini Monkey Jungle zijn gratis te bezoeken, ook als je niet op het vakantiepark verblijft.

Plan je bezoek en geef je kinderen een dag vol plezier en avontuur bij Vakantiepark ’t Hooge Holt!
Adres: Boslaan 1, 7783 DD Gramsbergen
Website

Vakantiepark ’t Hooge Holt in Gramsbergen is een waar paradijs voor kinderen van alle leeftijden. Met een breed scala aan activiteiten en faciliteiten biedt het park eindeloos plezier en avontuur voor de kleintjes.

Gamehal Funworld

Voor de kleine gamers is er Funworld, een gamehal boordevol te gekke spellen. Hier kunnen kinderen hun vaardigheden testen en genieten van de nieuwste games. Het is de perfecte plek om even helemaal op te gaan in een andere wereld.

Bowling

Een potje bowlen met het hele gezin kan bij de moderne bowlingbaan van ’t Hooge Holt. Met twee mooie banen is plezier gegarandeerd. Het is een geweldige manier om samen quality time door te brengen en een beetje competitie in te bouwen.

Kinderboerderij

De kinderboerderij op het park is een favoriete plek voor de jongste gasten. Hier kunnen ze kennismaken met schattige diertjes zoals hertjes en geitjes. Het is een leerzame en leuke ervaring voor kinderen die van dieren houden.

Animatieprogramma

Het enthousiaste animatieteam van ’t Hooge Holt zorgt ervoor dat er altijd iets te doen is. Tijdens de weekenden en schoolvakanties worden er dagelijks leuke activiteiten georganiseerd. Van knutselen en spelletjes tot sportieve uitdagingen, er is altijd iets leuks te beleven.

Met zoveel te doen en te ontdekken, is het geen wonder dat kinderen gek zijn op Vakantiepark ’t Hooge Holt. Plan je volgende gezinsuitje en ervaar zelf de magie van dit geweldige vakantiepark!

Delen is leuk!