Monkey Town Een Avontuurlijk Uitje voor het Hele Gezin!

Monkey Town is dé bestemming voor een dag vol avontuur en plezier met 49 vestigingen verspreid door Nederland. Alle vestigingen zijn 7 dagen per week geopend en bieden ruime parkeergelegenheid, gratis wifi en de mogelijkheid voor begeleiders om gratis mee te gaan.

Wat is er te doen

Lasergame Naast het klimmen en klauteren kunnen kinderen hun energie kwijt in de opwindende wereld van Lasergame. In een met blacklight verlichte arena sluip je langs obstakels, gewapend met een laserpistool, op jacht naar punten. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouders kunnen ook meedoen extra plezier.

FunBowling Voor wie nog meer wil beleven, biedt FunBowling een leuke toevoeging aan het Monkey Town avontuur. Met banen versierd in Monkey Town stijl, dagen de bowlingbanen je uit voor een gezellig potje bowlen met vrienden en familie.

Kids Escape Room Voor de avonturiers is er de Kids Escape Room, waar teams binnen een uur puzzels en raadsels moeten oplossen om te ontsnappen. Een spannende uitdaging die perfect is voor kinderfeestjes of een dagje uit met vriendjes en vriendinnetjes.

Peuterzone Speciaal voor de allerkleinsten is er de Peuterzone, waar veiligheid en plezier hand in hand gaan. Peuters kunnen hier op hun eigen tempo spelen en ontdekken, terwijl ouders vanaf zachte bankjes een oogje in het zeil kunnen houden.

Nog meer!

Funhouse Het Funhouse is een paradijs voor klimmers en avonturiers, met glijbanen, tunnels en een elastieke klimtoren. Een ideale plek voor actief spel en plezier voor kinderen vanaf 4 jaar.

Trampoline Zone In de Trampoline Zone kunnen kinderen hun energie kwijt op verschillende trampolines. Spring samen met vrienden en test wie het hoogst kan springen in deze leuke zone.

Schaduwkamer Na alle activiteiten kunnen kinderen en ouders samen creatieve poses uitproberen in de Schaduwkamer, waar flitsende herinneringen worden vastgelegd op de muur.

VIP Party Rooms Vier je verjaardag in stijl met een VIP-feestje in een van de themakamers van Monkey Town. Kies uit verschillende thema’s zoals Jungle of Superhelden en geniet van 45 minuten vol feestelijke activiteiten.

Kinderen genieten van een geweldig verjaardagsfeest in Monkeytown

Monkey Town biedt een unieke combinatie van avontuur, educatie en plezier, perfect voor gezinnen en kinderfeestjes. Ontdek zelf waarom Monkey Town dé plek is voor een onvergetelijk dagje uit!

Praktische Informatie

  • Openingstijden: 7 dagen per week geopend.
  • Entreeprijzen: €9,95 voor kinderen tot en met 12 jaar. Speciale peutertarieven voor kinderen onder de vier jaar (niet geldig tijdens vakanties en feestdagen). Ouders en begeleiders hebben gratis toegang.
  • Faciliteiten: Gratis WiFi, ruime parkeergelegenheid, en een comfortabele horecagelegenheid voor ouders.

Vestigingen

Hieronder een overzicht van enkele vestigingen van Monkey Town in Nederland:

  1. Amsterdam
  2. Rotterdam
  3. Utrecht
  4. Den Haag
  5. Gouda 

Kijk hier voor een compleet overzicht van alle vestigingen, er is dus altijd een binnenspeeltuin in de buurt.

Kinderfeestjes Monkey Town biedt verschillende arrangementen voor kinderfeestjes, waaronder de Monkey Party, Monkey Party Big en het Apen Verwen Feest. Elk feestje wordt een superfeest met kinderchampagne, taart en spelen in de bounce arena. Terwijl de kinderen plezier maken, kunnen ouders ontspannen met een hapje en een drankje.

Schoolreisjes en Groepsuitjes Voor schoolreisjes is Monkey Town een uitstekende keuze. De speeltuin biedt pakketten zoals Schoolreisje Aap, Schoolreisje Slang en Schoolreisje Neushoorn, elk ontworpen voor groepen van minimaal 25 kinderen. Het is ook een ideale locatie voor buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven.

www.monkeytown.eu

Delen is leuk!