Erve de Pas

Gelegen in het pittoreske Haarle, biedt Erve De Pas een prachtige ontsnapping naar de natuur, ideaal voor gezinnen, wandelaars en natuurliefhebbers. Dit historische erf, gerund door Natuurmonumenten, combineert educatieve activiteiten met ontspanning en avontuur.

Wat Te Verwachten bij Erve de Pas:

Erve De Pas is een veelzijdige bestemming waar je kunt genieten van diverse activiteiten en bezienswaardigheden:

  • Natuurschuur De Pas: Ontdek alles over de lokale flora en fauna en laat je inspireren door de enthousiaste vrijwilligers. De Natuurschuur is geopend tijdens activiteiten en in het weekend.
  • Speelnatuur van OERRR: Laat de kinderen ravotten en de natuur ontdekken in deze speciaal ontworpen speelomgeving.
  • Herberg De Pas: Geniet van puur en eerlijk eten in een sfeervolle omgeving. De herberg biedt ook overnachtingsmogelijkheden en faciliteiten voor vergaderingen.
  • Wandel- en Fietsroutes: Start je natuurtocht vanaf Erve De Pas en verken de prachtige Sprengenberg en het omliggende natuurgebied. Er zijn routes die geschikt zijn voor buggy’s en rolstoelen.

Educatieve Ervaringen:

Erve De Pas biedt tal van educatieve ervaringen:

  • Boswachtertochten: Ga mee met de boswachter en leer meer over de natuur en de verhalen van De Sprengenberg.
  • Seizoensgebonden Activiteiten: Neem deel aan verschillende activiteiten die gedurende het jaar worden georganiseerd, zoals speurtochten en workshops voor kinderen.

Praktische Informatie:

Erve De Pas is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Vanaf de N35 neem je de afslag naar Haarle en volg je de aanwijzingen naar de Molenweg. Helaas is het gebied minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar fietsen zijn te huur bij NS-station Nijverdal, op ongeveer 8 kilometer afstand van het startpunt van de wandelroutes.

Erve De Pas biedt een perfecte mix van natuur, educatie en ontspanning. Of je nu een wandelaar, natuurliefhebber of een gezin met kinderen bent, dit prachtige natuurgebied heeft voor iedereen iets te bieden. Plan je bezoek en ontdek de charme en schoonheid van Erve De Pas in Haarle!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, ga naar de officiële website van Natuurmonumenten.

Molenweg 2, 7448 RE Haarle
https://herbergdepas.nl/

Delen is leuk!