Geertje’s Hoeve

Geertje’s Hoeve, gelegen in Haarzuilens, biedt een unieke ervaring waar het boerenleven tot leven komt. Deze beleefboerderij is perfect voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Of je nu geiten wilt voeren, heerlijke kaas wilt proeven of gewoon wilt genieten van de rust en ruimte, Geertje’s Hoeve heeft voor ieder wat wils.

Ontmoet de Dieren bij Geertje’s Hoeve

Op Geertje’s Hoeve kunnen kinderen en volwassenen genieten van het ontmoeten en voeren van diverse boerderijdieren zoals geiten en varkens. De geiten worden gevoed met bierbostel, een bijproduct van het bierbrouwen, wat ook verkrijgbaar is op het terras​.

Ambachtelijke Kaas en Boerderijwinkel

De boerderij heeft een eigen kaasmakerij waar heerlijke geitenkaas wordt gemaakt. In de boerderijwinkel vind je een breed scala aan ambachtelijke producten, waaronder vers vlees, brood en zelfs chocolade. Alles is lokaal en duurzaam geproduceerd, wat bijdraagt aan de authentieke boerenervaring​.

Gezellig Restaurant

De voormalige stal is omgetoverd tot een knus restaurant met een landelijke sfeer. Hier kun je genieten van heerlijke lunchgerechten en pannenkoeken gemaakt van eigen geitenmelk en biologisch meel. Het restaurant biedt ook een speelhoek voor de kinderen en een spelletjeskast, waardoor het een perfecte plek is voor gezinnen.

Groepsactiviteiten en Feesten

De Hoeve biedt een scala aan activiteiten voor groepen, waaronder workshops boter maken, rondleidingen en boeren minigolf. Het is ook een ideale locatie voor familiefeesten, kinderfeestjes, en zelfs zakelijke bijeenkomsten.

Praktische Informatie

De Hoeve is het hele jaar door geopend en ligt op een centrale locatie nabij Utrecht. De boerderij is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. De openingstijden variëren per seizoen, dus het is aan te raden de officiële website van Geertje’s Hoeve te bezoeken voor actuele informatie.

Plan je bezoek aan Geertje’s Hoeve en ervaar zelf de charme van het boerenleven. Of je nu komt voor een ontspannende middag of een actief familie-uitje, Geertje’s Hoeve biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Thematerweg 5, 3455 SM Utrecht
http://www.geertjeshoeve.nl/

Delen is leuk!