Alpaca Eco Farm in Egmond aan den Hoef: Beleef een Unieke Feed & Greet Ervaring

Op zoek naar een leuke en leerzame dag uit met het gezin? Bij Alpaca Eco Farm in Egmond aan den Hoef kun je genieten van een unieke Feed & Greet ervaring met alpaca’s, schapen en geiten. Deze charmante boerderij biedt een onvergetelijke interactie met dieren, waarbij zowel kinderen als volwassenen de kans krijgen om de schattige alpaca’s van dichtbij te ontmoeten, te voeren en te knuffelen. Een ideale activiteit voor dierenliefhebbers en gezinnen die graag de natuur en dieren willen verkennen.

Wat te Verwachten bij een Feed & Greet

De Feed & Greet activiteit bij Alpaca Eco Farm is een interactief en leerzaam uitje dat je de mogelijkheid biedt om de alpaca’s in hun natuurlijke omgeving te ontmoeten. Onder begeleiding van de vriendelijke medewerkers van de boerderij krijg je de kans om deze schattige dieren uit de hand te voeren en ze van dichtbij te observeren. De medewerkers delen interessante weetjes over het gedrag, de verzorging en het unieke karakter van de alpaca’s.

Tijdens de Feed & Greet kun je de verschillende alpaca’s knuffelen, terwijl je meer leert over hun sociale interacties en hun rol op de boerderij. Naast de alpaca’s zijn er ook schapen en geiten op de boerderij die gevoerd kunnen worden. Deze activiteit is niet alleen leuk, maar ook educatief voor jong en oud.

Praktische Informatie voor je Bezoek

Een bezoek aan de Alpaca Eco Farm biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten om je bezoek onvergetelijk te maken.

  • Duur van de Feed & Greet: De activiteit duurt ongeveer 45 minuten.
  • Kosten: De prijs voor de Feed & Greet bedraagt €12,50 per persoon, inclusief een drankje, koek en een ansichtkaart als aandenken aan je bezoek.
  • Capaciteit: Elke sessie heeft een maximale capaciteit van 28 personen, dus het is raadzaam om van tevoren te reserveren.
  • Toegankelijkheid: De locatie is rolstoeltoegankelijk, al is er geen invalidentoilet aanwezig.
  • Kledingadvies: Draag comfortabele kleding en schoenen die vies mogen worden, vooral als je de alpaca’s wilt voeren. Op zonnige dagen is het verstandig om een hoed of zonnebril mee te nemen en zonnebrandcrème te gebruiken. In de winter zijn warme kleren aan te raden.

Extra Activiteiten en Faciliteiten

Naast de Feed & Greet biedt Alpaca Eco Farm een reeks extra activiteiten en workshops om je dag nog specialer te maken. Of je nu op zoek bent naar een rustige wandeling met de alpaca’s of zin hebt in een culinaire ervaring, er is voor ieder wat wils.

  • Nacho’s Feed & Greet: Een alternatieve versie van de Feed & Greet waarbij je kunt genieten van heerlijke nacho’s na het voederen van de dieren.
  • Alpaca-wandelingen: Maak een ontspannen wandeling door de prachtige natuur met een alpaca aan je zijde.
  • Workshops: De boerderij biedt diverse workshops aan waarin bezoekers meer leren over alpaca’s, hun verzorging en de duurzame levensstijl van de boerderij.
  • Teambuildingactiviteiten: Voor groepen en bedrijven biedt de Alpaca Eco Farm teambuildingactiviteiten op maat aan, waarbij je samenwerkt in een unieke omgeving vol dieren.
  • High Tea en High Soup: Geniet na je avontuur van een heerlijke high tea of high soup in de gezellige ruimte op het terrein, waar je kunt ontspannen en nagenieten van je bezoek.

Locatie en Contactinformatie

Alpaca Eco Farm is gelegen op een prachtige, landelijke locatie in Egmond aan den Hoef en is gemakkelijk bereikbaar met de auto.

  • Adres:
    Hoeverweg 13, 1934 PK Egmond aan den Hoef
  • Openingstijden: Activiteiten zijn op afspraak, dus zorg ervoor dat je van tevoren boekt.
  • Contact: Voor vragen en reserveringen kun je bellen naar +31 6 16 2727 62 of een e-mail sturen naar [email protected].

Conclusie

Een bezoek aan Alpaca Eco Farm in Egmond aan den Hoef is een onvergetelijke ervaring voor gezinnen, dierenliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een ontspannende en educatieve dag uit in de natuur. Met de Feed & Greet, wandelingen met alpaca’s, en vele andere activiteiten biedt de boerderij een breed scala aan ervaringen die de hele familie zal aanspreken. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek waarom Alpaca Eco Farm een van de populairste bestemmingen in Noord-Holland is!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, ga naar de officiële website van Alpaca Eco Farm.

Adres:
Hoeverweg 13, 1934 PK Egmond aan den Hoef
Website: www.alpaca-ecofarm.nl

Delen is leuk!