De Koperen Ezel

Op zoek naar een leuk en betaalbaar uitje voor het hele gezin? Kom dan naar De Koperen Ezel in Epe! Deze veelzijdige kinderboerderij en speeltuin biedt een breed scala aan activiteiten die zowel jong als oud zullen vermaken.

Kinderboerderij en Exotische Dieren

Bij De Koperen Ezel kunnen kinderen naar hartenlust knuffelen met een groot aantal boerderijdieren zoals ezels, konijnen, geiten, kippen en nog veel meer. Maar dat is nog niet alles! De kinderboerderij herbergt ook exotische dieren zoals stekelvarkens, emoes, mara’s en zelfs een dromedaris. De meeste dieren kunnen geaaid en gevoerd worden, wat zorgt voor een unieke ervaring voor de kleintjes​.

Speel- en Doe Paradijs

Naast de kinderboerderij beschikt De Koperen Ezel over een speel- en doe paradijs waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en springen. Er zijn diverse speeltoestellen, springkussens en een skelterbaan. Zelfs bij slecht weer is er genoeg te doen dankzij de binnenspeeltuin. Dit maakt het een ideale bestemming voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Ezelwandelingen

Een bijzonder populaire activiteit bij De Koperen Ezel is het maken van ezelwandelingen. Kinderen vinden het fantastisch om samen met een ezel op pad te gaan. De ezels zijn vriendelijk en genieten van de aandacht en knuffels. Dit is een geweldige manier om de natuur te verkennen en tegelijkertijd te genieten van de rust en het gezelschap van deze lieve dieren​.

Horeca: Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer

Na al dat spelen en ontdekken, kun je heerlijk bijkomen bij Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer, gelegen op hetzelfde terrein. Geniet van een smakelijke pannenkoek, een belegd broodje of een ijsje als toetje. Voor groepen zijn er diverse arrangementen beschikbaar, waardoor het ook een perfecte plek is voor familie-uitjes.

Praktische Informatie

De Koperen Ezel is het hele jaar door geopend, doordeweeks van 10:00 tot 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 19:00. De entree is slechts €5,- per persoon vanaf 3 jaar. Ook zijn er jaarkaarten beschikbaar voor gezinnen​.

Plan je bezoek aan De Koperen Ezel en beleef een dag vol plezier en avontuur. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van De Koperen Ezel​.

Kopermolenweg 4, 8161 RM Epe
https://www.dekoperenezel.nl/

Delen is leuk!