Boerengolf Drachten

Op zoek naar een origineel en leuk dagje uit met het hele gezin? Boerengolf in Drachten biedt een unieke ervaring die zowel jong als oud zal vermaken. Golfen tussen de koeien, over weilanden en langs sloten – een uitstapje vol plezier en avontuur!

Wat is Boerengolf?

Boerengolf is een speelse variant van het traditionele golfspel, maar dan in een landelijke omgeving. In plaats van een golfclub gebruik je een houten klomp aan een stok en de bal is een flinke zachte bal. Het doel is simpel: probeer de bal in zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen, die vaak uit niet meer bestaat dan een emmer of kuil. Boerengolf is laagdrempelig en perfect voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Activiteiten en Faciliteiten

Bij Boerengolf Drachten is er meer te doen dan alleen golfen. Er zijn verschillende boerderijactiviteiten die de dag compleet maken:

  • Dieren Knuffelen: Kinderen kunnen de boerderijdieren van dichtbij ontmoeten en knuffelen. Koeien, geiten en konijnen zorgen voor veel plezier en educatie.
  • Boerderij Educatie: Leer meer over het boerenleven en hoe de dieren verzorgd worden. Dit maakt het uitje niet alleen leuk maar ook leerzaam.
  • Picknick en Terras: Geniet van een heerlijke picknick tussen de velden of ontspan op het terras met een verfrissend drankje.

Tips voor een Succesvol Uitje

Om optimaal van je dag bij Boerengolf in Friesland te genieten, volgen hier enkele tips:

  • Geschikte Kleding: Trek comfortabele kleding aan die vies mag worden. Regenlaarzen of stevige schoenen zijn een must.
  • Vooraf Reserveren: Hoewel Boerengolf vaak zonder reservering gespeeld kan worden, is het handig om van tevoren te reserveren, vooral bij grotere groepen.
  • Eten en Drinken: Neem eigen versnaperingen mee of geniet van de beschikbare eet- en drinkmogelijkheden op locatie.

Boerengolf Drachten in Friesland biedt een unieke en leuke manier om een dagje op het platteland door te brengen. Met een mix van sport, spel en boerderijplezier is het de perfecte plek voor een gezinsuitje. Plan je bezoek en ontdek waarom Boerengolf zo’n geliefde activiteit is!

De Knobben 102, 9222 LS Drachtstercompagnie
www.boerengolfdrachten.nl

Delen is leuk!