Bootverhuur Mariahoeve

Bootverhuur Mariahoeve, gelegen in het pittoreske Terherne, Friesland, biedt een breed scala aan boten voor iedereen die de Friese wateren wil verkennen. Of je nu een dagje wilt varen, vissen of een hele week wilt genieten van het water, bij De Mariahoeve vind je de perfecte boot voor jouw avontuur.

Sloepen Huren

Een dagje varen op een sloep is een ideale manier om Friesland te ontdekken. De sloepen zijn gemakkelijk te besturen en perfect voor zowel beginners als ervaren schippers. Elke sloep wordt geleverd met een gedetailleerde routekaart, zodat je moeiteloos de mooiste plekjes kunt vinden. Voor degenen die hun hond mee willen nemen, is dit ook mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Visboten en Visarrangementen

Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij De Mariahoeve. Er zijn verschillende visboten te huur, waaronder luxe Marcraft boten die ideaal zijn voor een dagje vissen op de Friese meren. De boten zijn uitgerust met visvinders, hengelsteunen en voldoende bergruimte voor al je visgerei. Daarnaast biedt De Mariahoeve visarrangementen waarbij je kunt overnachten in comfortabele accommodaties direct aan het water​.

Unieke Arrangementen

Voor een complete ervaring biedt De Mariahoeve diverse arrangementen, zoals het sloep- en slaaparrangement. Hierbij overnacht je in een kamer aan het water en heb je een sloep tot je beschikking. Dit is perfect voor een romantisch uitje of een ontspannende vakantie met het gezin. Ook voor vissers zijn er speciale visarrangementen waarbij je met een gids de beste visplekken kunt ontdekken.

Praktische Informatie Mariahoeve

Bootverhuur Mariahoeve is gelegen aan de Utbuorren 16, 8493 MA Terherne. Voor reserveringen en meer informatie kun je het beste hun website bezoeken of contact opnemen via [email protected]. Of je nu kiest voor een dagje varen, een visavontuur of een compleet arrangement, bij De Mariahoeve ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring op het Friese water​.

Plan je bezoek vandaag nog en ontdek de schoonheid van Friesland vanaf het water!
Ûtbuorren 16, 8493 MA Terherne

Delen is leuk!