Bowling- en Recreatiecentrum Westerpark

Bowling- en Recreatiecentrum Westerpark Zoetermeer al jaren staan zij bekend om het uitgebreide aanbod aan ontspanning en recreatie voor jong en oud. Gelegen in de prachtige en natuurrijke omgeving van het Westerpark, bieden wij de perfecte setting voor een gezellig dagje uit. Bovendien zijn zij goed bereikbaar en beschikken ze over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bowlen in Stijl

Het bowlingcentrum beschikt over 20 moderne bowlingbanen, compleet met bumpers voor de kinderen. Zo maakt iedereen kans om te winnen, ongeacht leeftijd of ervaring. Voor een extra feestelijke sfeer kun je hier ook discobowlen. Geniet van de muziek, moedig elkaar aan, bestel heerlijke hapjes en vier elke strike met een drankje. Bowling Westerpark Zoetermeer is dé plek voor een gezellig uitje met collega’s, vrienden of familie!

Speeltuin Westerpret

Voor de jongste bezoekers is er de speeltuin Westerpret. Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven terwijl ouders ontspannen en genieten van een drankje. De speeltuin is veilig en biedt talloze speeltoestellen die garant staan voor uren speelplezier.

Waterpret en Meer

Op warme dagen kunnen kinderen zich uitleven met de waterpretfaciliteiten. Van spetterende fonteinen tot waterbanen, er is genoeg om af te koelen en plezier te maken. Daarnaast biedt Speeltuin Westerpret ook midgetgolf en quadrijden voor de oudere kinderen die op zoek zijn naar wat extra uitdaging en avontuur.

Aparte Peuterzone

Voor de jongste bezoekers is er een aparte peuterzone. Deze speciaal ontworpen speelruimte is veilig en biedt diverse zachte en leuke speeltoestellen die perfect zijn voor peuters. Ouders kunnen ontspannen terwijl hun kleintjes veilig spelen in een omgeving die speciaal voor hen is gemaakt.

Zaalverhuur en Evenementen

Het recreatiecentrum is de ideale locatie voor allerlei evenementen. Of je nu een vergadering, bruiloft, personeelsfeest of kinderfeestje wilt organiseren, zij hebben de perfecte zaal voor jou. De zalen zijn flexibel in te richten en uitgerust met alle benodigde faciliteiten om jouw evenement tot een succes te maken.

Catering en High Tea Buffet

Bij Bowling- en Recreatiecentrum Westerpark kun je niet alleen genieten van een potje bowlen, maar ook van heerlijk eten. De cateringmogelijkheden zijn divers en perfect afgestemd op je wensen. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner, een buffet of een high tea, zij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Het High Tea Buffet is bijzonder populair en biedt een heerlijke selectie van zoete en hartige hapjes, perfect voor een ontspannen middag met vrienden of familie.

Perfect voor Elk Uitje

Bij Bowling- en Recreatiecentrum Westerpark Zoetermeer vind je plezier voor jong en oud. Naast bowlen en spelen in de speeltuin, kun je hier ook terecht voor een lekker diner in één van de restaurants. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon een gezellige avond wilt beleven, zij zorgen ervoor dat je een geweldige tijd hebt.

Kom langs bij het Bowling- en Recreatiecentrum Westerpark Zoetermeer en ontdek zelf waarom zij de favoriete bestemming zijn voor ontspanning en plezier.

Westerpark 31, 2716 JK Zoetermeer
www.westerpark.nl

Delen is leuk!