Buitenbad De Dúnatter

Buitenbad De Dúnatter, gelegen op het prachtige Schiermonnikoog, is dé plek voor een heerlijke dag vol waterpret. Dit openluchtzwembad biedt voor ieder wat wils met diverse baden en faciliteiten.

Zwemmen voor Iedereen

Het zwembad beschikt over drie baden: een wedstrijdbad van 25×12,5 meter met vijf banen, een recreatiebad met een brede familieglijbaan en een peuterbad met leuke speelelementen. Voor de sportievelingen zijn er voldoende mogelijkheden om baantjes te trekken in het wedstrijdbad, terwijl gezinnen kunnen genieten van de glijbanen en speelse waterattracties in het recreatiebad.

Kindvriendelijke Faciliteiten

Speciaal voor kinderen is er een peuterbad waar ze veilig kunnen spelen en spetteren. Daarnaast is er een grote speel- en zonneweide met diverse speeltoestellen. Hier kunnen kinderen klimmen en klauteren terwijl ouders ontspannen van de zon genieten.

Activiteiten en Voorzieningen

Naast de zwemfaciliteiten biedt De Dúnatter ook andere activiteiten. Er is een groot terras waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Voor speciale gelegenheden zoals kinderfeestjes zijn er arrangementen beschikbaar, zodat de kleintjes een onvergetelijke dag beleven.

Praktische Informatie

Het buitenbad is geopend van mei tot september en hanteert verschillende openingstijden voor het voor- en hoogseizoen. Een los kaartje kost €7,10, maar er zijn ook voordelige abonnementen en meerbezoekenkaarten beschikbaar. Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden om teleurstelling te voorkomen.

Plan je bezoek aan Buitenbad De Dúnatter en geniet van een dag vol zwemplezier op Schiermonnikoog.

Duinpad 10, 9166 NL Schiermonnikoog
https://www.optisport.nl/buitenbad-de-dunatter-schiermonnikoog?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb-buitenbad-de-dunatter

Delen is leuk!