Wildlands Adventure Zoo

Gelegen in het hart van Emmen, biedt Wildlands Adventure Zoo een unieke combinatie van dierentuin en avonturenpark. Hier kunnen bezoekers in één dag een wereldreis maken door verschillende thematische gebieden, elk met hun eigen unieke flora, fauna en spannende activiteiten.

Jungola: De Weelderige Jungle

Begin je avontuur in Jungola, de grootste overdekte jungle van Europa. Maak een boottocht over de Rimbula River en ontdek de weelderige vegetatie, kleurrijke vogels en nieuwsgierige apen. Vergeet niet de olifantenfamilie te begroeten die graag een bad nemen in de rivier​.

Serenga: De Uitgestrekte Savanne

In Serenga waag je je op een trucksafari over de uitgestrekte savanne. Hier kom je oog in oog te staan met giraffen, neushoorns en leeuwen. Bezoek de Dogon Village en leer meer over de cultuur van de bewoners van de savanne. Dit gebied biedt een perfecte mix van avontuur en educatie.

Nortica: Het Koude Poolgebied

Nortica brengt je naar de ijzige polen waar je oog in oog kunt staan met ijsberen en pinguïns. Bekijk de indrukwekkende zeeleeuwenshow en leer meer over het leven in deze extreme omstandigheden. Dit gebied biedt een fascinerend inzicht in de dieren en hun overlevingsstrategieën in het poolgebied.

Animazia: Speelparadijs voor Kinderen

Voor de jongste bezoekers is er Animazia, een enorme overdekte speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren en glijden. Dit gebied is speciaal ontworpen om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de wereld van dieren en natuur​.

Praktische Informatie

Wildlands Adventure Zoo is het hele jaar door geopend, van 10:00 tot 17:00 uur. De toegangsprijzen zijn €24 voor volwassenen en €21 voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Kinderen onder de 2 jaar hebben gratis toegang. Het is aan te raden om je tickets vooraf online te reserveren om wachttijden te vermijden​.

Plan je Bezoek

Voor meer informatie over openingstijden, ticketprijzen en speciale evenementen, bezoek de officiële website van Wildlands Adventure Zoo. Plan je bezoek vandaag nog en beleef een dag vol avontuur en ontdekking in Wildlands Adventure Zoo Emmen​.

Raadhuisplein 99, 7811 AP Emmen
http://www.wildlands.nl/

Delen is leuk!