SEA LIFE Scheveningen

Wil je een dag vol avontuur en ontdekking? SEA LIFE Scheveningen is de perfecte plek voor een leuk en leerzaam uitje met het hele gezin. Gelegen aan de prachtige boulevard van Scheveningen, biedt SEA LIFE een fascinerende kijk in de wereld onder de golven.

Ontdek de Onderwaterwereld

SEA LIFE Scheveningen is de thuisbasis van meer dan 4000 dieren verspreid over 45 aquaria. Bij binnenkomst word je begroet door een indrukwekkende collectie van zeedieren, waaronder kleurrijke vissen uit de Caribische Zee, majestueuze haaien, speelse otters en sierlijke zeepaardjes​

Een van de hoogtepunten van een bezoek aan SEA LIFE is de onderwatertunnel. Terwijl je door deze tunnel wandelt, krijg je het gevoel dat je op de bodem van de oceaan loopt, omringd door zwemmende roggen en andere zeedieren. Het is een ervaring die zowel kinderen als volwassenen zal betoveren​.

Educatieve en Interactieve Tentoonstellingen

SEA LIFE biedt ook educatieve tentoonstellingen die perfect zijn voor kinderen. Er zijn interactieve displays en voermomenten waar kinderen meer kunnen leren over de verschillende zeedieren en hun leefomgevingen. Het is een geweldige manier om kinderen bewust te maken van natuurbehoud en de schoonheid van de zee.

De Amazonia-tentoonstelling neemt je mee naar het hart van de Amazone, waar je piranha’s en andere exotische vissen kunt bewonderen. De waterval in deze tentoonstelling is een spectaculaire toevoeging die zeker indruk zal maken.

Speciale Evenementen en Aanbiedingen

SEA LIFE organiseert regelmatig speciale evenementen, zoals de interactieve tentoonstelling “The Power of Nature” en samenwerkingen met populaire franchises zoals Nintendo’s Animal Crossing. Deze evenementen maken een bezoek aan SEA LIFE nog specialer en bieden extra plezier voor de kinderen​​.

Voor gezinnen zijn er speciale ticketdeals, zoals de Family-Deal waarmee je tot 30% kunt besparen op je tickets. Daarnaast is er de combinatieticket met LEGOLAND Discovery Centre, voor dubbel zoveel plezier op één dag​.

Plan Je Bezoek

SEA LIFE Scheveningen is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Het park is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur, maar check de website voor de meest actuele openingstijden en tickets​​.

Of je nu een dagje weg wilt met het gezin, een educatieve schoolreis plant of gewoon de wonderen van de zee wilt ontdekken, SEA LIFE Scheveningen biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Boek je tickets vandaag nog online en geniet van een magische reis door de onderwaterwereld!

Strandweg 13, 2586 JK Den Haag
http://www.sealife.nl/

Delen is leuk!