Avonturia De Vogelkelder

Avonturia De Vogelkelder, gelegen in Den Haag, is niet alleen de grootste dierenwinkel van de Benelux, maar ook de meest  avontuurlijke. Het is veel meer dan een alleen een gewone dierenwinkel. Het is een avontuurlijk park dat een breed scala aan activiteiten en attracties biedt voor kinderen en gezinnen, waardoor het een unieke bestemming is voor een dag vol plezier en educatie. Met zijn themagebieden, leuke activiteiten en speciale evenementen is Avonturia een plek waar bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten. Avonturia biedt ook verschillende werelden voor huisdieren namelijk 7, waaronder de Hondenwereld, Knaagdierenwereld, Vissenwereld, Reptielenwereld, en Vogelwereld. Elke wereld heeft een uitgebreid assortiment aan producten en deskundig personeel dat je kan adviseren over de verzorging en behoeften van je huisdier.

Wat Maakt Avonturia Zo Bijzonder?

Avonturia De Vogelkelder combineert de charme van een dierenwinkel met de spanning van een avonturenpark. Het biedt een breed scala aan activiteiten die zowel educatief als vermakelijk zijn, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen. Het is zo ontworpen om bezoekers te laten genieten van de natuur en dieren in een veilige en interactieve omgeving.

Mappa Mundia: Een Unieke Belevenis

Mappa Mundia is een van de meest fascinerende en unieke onderdelen van Avonturia De Vogelkelder. Dit themagebied is een miniatuurwereld waar fantasie en werkelijkheid samenkomen. Bezoekers worden meegenomen op een avontuurlijke reis door verschillende werelden, waarin ze mystieke grotten kunnen verkennen, deelnemen aan archeologische opgravingen en kennismaken met bijzondere dieren zoals de Zoopies.

  • Archeologische Opgravingen: Bezoekers kunnen deelnemen aan archeologische opgravingen waar ze oude artefacten en schatten kunnen ontdekken. Dit interactieve element maakt het niet alleen leuk maar ook educatief, omdat kinderen en volwassenen meer leren over geschiedenis en archeologie.
  • Mystieke Grotten: Verken de mystieke grotten van Mappa Mundia en ontdek verborgen schatten en geheimen. Deze grotten zijn ontworpen om de verbeelding te prikkelen en bieden een spannende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
  • Ontmoet de Zoopies: De Zoopies zijn unieke wezens die alleen te vinden zijn in Mappa Mundia. Deze vriendelijke en mysterieuze dieren maken de ervaring compleet door bezoekers mee te nemen in hun wereld en hen te betrekken bij hun avonturen.
  • Goudzoeken: In de goudzoekhoek kunnen kinderen echte stukjes pyriet en edelstenen vinden met een echte goudpannenschaal. Alles wat ze vinden mogen ze houden, wat zorgt voor een spannende en lonende ervaring.
  • Lava Bal Kraken: Ontdek de schatten van de aarde door je eigen lavabal te kraken. Deze activiteit is zowel educatief als leuk, omdat kinderen de binnenkant van de lavabal kunnen verkennen en meer te weten komen over mineralen en gesteenten​.
  • Speurtochten: Avonturia biedt verschillende speurtochten die kinderen door het hele park leiden. Tijdens deze speurtochten leren kinderen over de verschillende dieren en hun leefomgevingen. De speurtochten zijn aangepast aan verschillende leeftijden, zodat zowel jonge kinderen als oudere kinderen kunnen deelnemen​
  • Kinderactiviteiten Tas: De Avonturia Kids Activity Bag bevat alles wat kinderen nodig hebben om thuis creatief aan de slag te gaan. Deze tas bevat een schilderactiviteit, een kleurplaat, en een 3D-placemat, wat zorgt voor urenlang plezier en creativiteit​

    Mappa Mundia is een bezoek waard vanwege de unieke combinatie van avontuur, educatie en fantasie. Het is een ervaring die je niet snel ergens anders zult vinden, en het is de perfecte activiteit voor gezinnen die op zoek zijn naar iets speciaals. Houd er rekening mee dat voor toegang tot Mappa Mundia een apart toegangsbewijs vereist is.

Voorzieningen en Services

  • Avonturia’s Kitchen: Geniet van een heerlijke maaltijd in Avonturia’s Kitchen. Het kindermenu is speciaal samengesteld voor jonge bezoekers en bevat smakelijke en gezonde opties. Bovendien krijgen kinderen bij hun maaltijd een gratis speurtocht, wat zorgt voor extra plezier tijdens hun bezoek​.
  • Feestjes en Groepsuitjes: Avonturia is een perfecte locatie voor kinderfeestjes en groepsuitjes. Het park biedt speciale arrangementen die het organiseren van een feest eenvoudig en zorgeloos maken. Bezoekers kunnen hun eigen avontuurlijke feestje samenstellen en genieten van een unieke ervaring met vrienden.

Praktische Informatie

  • Openingstijden en Prijzen: Avonturia is dagelijks geopend, maar de openingstijden variëren afhankelijk van de dag. Het is raadzaam om de website van Avonturia te raadplegen voor de meest actuele informatie. De toegangsprijzen zijn afhankelijk van de gekozen activiteiten en arrangementen.
  • Bereikbaarheid: Avonturia is gemakkelijk bereikbaar met de auto en biedt parkeergelegenheid direct bij de winkel, het ligt in Den Haag en is daarom goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Conclusie

Avonturia De Vogelkelder biedt een perfect dagje uit voor gezinnen met jonge kinderen. Met zijn combinatie van educatieve en vermakelijke activiteiten en overzichtelijke opzet een uniek dagje uit.

Adres: Kerketuinenweg 3, 2544 CV Den Haag, Nederland
Bezoek de officiële website van Avonturia

Delen is leuk!