De Bouwplaats

Ben je op zoek naar een leuke en creatieve activiteit voor jong en oud? Dan is De Bouwplaats in Oude Niedorp de ideale bestemming! Deze winkel biedt een uitgebreid assortiment aan unieke bouwpakketten, variërend van houten modellen tot mechanische bouwpakketten. Of je nu een beginner bent of een ervaren modelbouwer, er is voor ieder wat wils.

Wat heeft De Bouwplaats te bieden?

De Bouwplaats is gespecialiseerd in verschillende soorten bouwpakketten:

  1. Houten Bouwpakketten: Deze pakketten bevatten voorgesneden houten onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden tot prachtige modellen zoals vogelhuisjes, voertuigen, muziekinstrumenten en beroemde gebouwen. Elk pakket wordt geleverd met duidelijke instructies, wat het bouwen niet alleen leuk maar ook leerzaam maakt​.
  2. Stenen Bouwpakketten: Perfect voor liefhebbers van gedetailleerd werk. Deze pakketten bevatten steentjes en dakpannen om miniatuurhuizen en andere structuren te bouwen. Het is een geweldige manier om geduld en precisie te oefenen​
  3. Metalen Bouwpakketten: Voor diegenen die op zoek zijn naar een uitdaging, zijn er mechanische bouwpakketten van metaal. Deze pakketten bevatten onderdelen die op verschillende manieren kunnen bewegen, wat zorgt voor een dynamische en interactieve bouwervaring.

Kindvriendelijke Activiteiten

De Bouwplaats biedt ook speciale bouwpakketten die perfect zijn voor kinderen. Deze pakketten helpen bij de ontwikkeling van fijne motoriek en ruimtelijk inzicht, en bieden een leuke manier om samen met het gezin te bouwen en te leren. Er zijn eenvoudige modellen beschikbaar voor jongere kinderen, terwijl oudere kinderen en volwassenen kunnen genieten van meer complexe projecten.

Praktische Informatie

  • Locatie: Hanedoes 23, 1734 NC Oude Niedorp
  • Openingstijden: Tijdens de zomervakantie worden bestellingen alleen op maandag en donderdag verzonden, dus houd hier rekening mee bij het plaatsen van je bestelling​
  • Contact: Voor vragen kun je contact opnemen via WhatsApp op +31 (0)642908117 of een e-mail sturen naar [email protected].

De Bouwplaats in Oude Niedorp is de perfecte plek voor iedereen die van bouwen en creëren houdt. Met een breed scala aan bouwpakketten voor verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus, biedt De Bouwplaats eindeloos bouwplezier. Bezoek hun website voor meer informatie en om je volgende bouwproject te starten!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, kun je de officiële website van De Bouwplaats bezoeken.

Delen is leuk!