BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk, gelegen in Volkel, Noord-Brabant, is een veelzijdig recreatiepark. Het park begon 35 jaar geleden als een zwemmeer en is uitgegroeid tot een uitgebreid recreatiepark met diverse themagebieden en attracties​. Dit veelzijdige park biedt een breed scala aan attracties en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, waardoor het de perfecte bestemming is voor een dag vol plezier en avontuur. Of je nu wilt klimmen, zwemmen, spelen of gewoon wilt genieten van de prachtige natuur, BillyBird Park Hemelrijk heeft voor iedereen iets te bieden.

Activiteiten voor Kinderen

  • Zeeroversland (Piratenland): Dit enorme overdekte speelparadijs biedt kinderen het hele jaar door plezier met klimtoestellen, glijbanen en thematische speelelementen. Het is een perfecte plek voor kinderen om hun energie kwijt te raken en avonturen te beleven
  • Kinderland: In dit buitenspeelgebied vinden kinderen een echte circustent en allerlei speeltoestellen. Dit themagebied is ontworpen om jonge kinderen te vermaken en hen een onvergetelijke dag te bezorgen.
  • Oervallei (Primeval Valley): Hier kunnen kinderen op zoek gaan naar goud en andere schatten. Dit themagebied biedt avontuurlijke activiteiten waarbij kinderen hun ontdekkingsvaardigheden kunnen gebruiken.

Spannende Attracties

  • Hemelaya Klimberg: Deze uitdagende klimberg test de kracht en behendigheid van bezoekers. Het is een ideale plek voor kinderen en volwassenen die van een fysieke uitdaging houden.
  • Roller Coaster: Voor degenen die van spanning en sensatie houden, biedt het park een spannende achtbaanrit die gegarandeerd voor een adrenalineboost zorgt.
  • SaltoSwing: Deze spectaculaire attractie draait bezoekers 360 graden rond en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het biedt een unieke en spannende ervaring voor degenen die durven.

Waterplezier en Ontspanning

  • Recreatiemeer: Het hart van het park is een groot en schoon recreatiemeer met een zandstrand. Kinderen kunnen hier spetteren en spelen, terwijl ouders ontspannen op het strand.
  • Beach Bar: Voor een hapje en een drankje kunnen bezoekers terecht bij de Beach Bar. Hier kunnen ze genieten van een breed scala aan snacks en drankjes terwijl ze van het uitzicht op het meer genieten.

Waarom BillyBird Park Hemelrijk Uniek Is

BillyBird Park Hemelrijk biedt een unieke combinatie van avontuurlijke activiteiten, ontspanningsmogelijkheden en thematische speelgebieden, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen. Het park is bijna het hele jaar door geopend, wat betekent dat er altijd een gelegenheid is om te genieten van de diverse attracties en activiteiten​.

Conclusie

BillyBird Park Hemelrijk is de perfecte bestemming voor een dag vol avontuur en plezier voor het hele gezin. Met een breed scala aan attracties, thematische speelgebieden en ontspanningsmogelijkheden biedt het park voor ieder wat wils. Bezoek BillyBird Park Hemelrijk en beleef een onvergetelijke dag in Volkel.

Adres: Zeelandsedijk 34A, 5408 SM Volkel
www.billybird.nl

Delen is leuk!