Familiepark De Naturij

Welkom bij De Naturij, het leukste en grootste familiepark van Friesland! Met maar liefst 70.000m² aan speelplezier is er voor iedereen wat te beleven. Van avontuurlijke buitenspeeltuinen en interactieve indoor speelhallen tot een betoverende kinderboerderij en spannende reptielenhuis – bij De Naturij is er altijd iets leuks te doen. Of je nu komt om te klimmen en klauteren, de dieren te voeren of op expeditie in de natuur te gaan, je zult je hier geen moment vervelen.

Indoor Speelhal De Naturij

In de overdekte indoor speelhal kun je het hele jaar door eindeloos spelen, zelfs als het slecht weer is. Durf jij de hoge klimtoren te beklimmen en uit te kijken over het Naturij-terrein? Of neem een duik in de ballenbak en roetsj van de glijbanen. Voor nog meer actie kun je springen op de trampolines, rijden op trapauto’s of slingeren aan touwen. De indoor speelhal biedt voor elk kind een onvergetelijke speelervaring.

De indoor speelhal is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Peuters kunnen spelen in de ballenbak met een klimtorentje en kleine glijbaan, en de aller-allerkleinsten kunnen veilig spelen op een soft play mat. Voor ouders, opa’s en oma’s is er een restaurant in de indoor speelhal waar je kunt genieten van koffie, thee, limonade, cappuccino, warme chocolademelk met slagroom, koeken, snoepgoed, slushpuppies, ijsjes, tosti’s en hotdogs. Ook voor de lunch zijn er broodjes en snacks beschikbaar.

Outdoor Speelpark

Buitenspelen was nog nooit zo leuk als in de outdoor speelpark! Word een piraat op het echte piratenschip, beklim de klimtoren of ontspan in de nestschommel. Klim, schommel en draai totdat je duizelig bent. Bij De Naturij kan het allemaal! Laat je fantasie de vrije loop en geniet van de frisse buitenlucht in het mooiste park van Friesland.

Kinderboerderij & Speelbos

De kinderboerderij van De Naturij is een waar paradijs voor dierenliefhebbers. Huppel samen met de konijnen door de Naturijnen Burght, knuffel de geiten in de Bokkenbistro en bezoek onze Afrikaanse stekelvarkens. Zwaai naar de koeien en ontdek nog veel meer dieren. Voor een extra spannend bezoek kun je naar het Reptielenhuis, waar je exotische dieren zoals leguanen, slangen, schildpadden en zelfs kaaimannen kunt bewonderen. In het Speelbos is er ook van alles te beleven. Volg het kabouterpad, waag je aan de kabelbaan en ontdek het Blotevoetenpad. Het Blotevoetenpad prikkelt je zintuigen en brengt je dichter bij de natuur terwijl je blootvoets over het pad loopt, klimt en klautert. Het speelbos biedt een natuurlijke speeltuin waar kinderen eindeloos kunnen verkennen en genieten.

De Verkeerstuin, Spartelbad & Midgetgolfbaan

Leer spelenderwijs het verkeer kennen in de verkeerstuin. Rijd een rondje op een van de skelters over het geasfalteerde parcours met rotondes, zebrapaden, verkeersborden en verkeerslichten. De verkeerstuin is open buiten de vakantieperiode op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, en tijdens de vakanties elke dag. Het is een perfecte manier om kinderen bewust te maken van verkeersregels op een leuke en interactieve manier.

Bij warm weer kunnen jonge kinderen afkoelen in het spartelbad met een waterdiepte van ongeveer 60 cm. Daarnaast kun je je dagje uit aanvullen met een bezoek aan de midgetgolfbaan. Deze wedstrijdminigolfbaan, gelegen naast De Naturij, is een van de beste van het land en biedt extra vermaak voor het hele gezin. Let op, de midgetgolfbaan moet apart gereserveerd en betaald worden.

Bij De Naturij kun je ontspannen en genieten terwijl je kinderen de tijd van hun leven hebben. Dus, heb je een dagje vrij? Kom naar De Naturij en ontdek het leukste familiepark van Friesland!

Oude Slingeweg 4, 9204 WS Drachten
www.denaturij.nl

Delen is leuk!