Attractiepark DippieDoe: Een Paradijs voor Gezinnen met Jonge Kinderen in Brabant

Gelegen in het Brabantse Best, aan het recreatiegebied Aquabest, is Attractiepark DippieDoe een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 13 jaar. Dit park biedt een perfecte combinatie van binnen- en buitenspeelplezier, met meer dan 25 spannende en kindvriendelijke attracties verspreid over een binnenruimte van 3.000 m² en een buitengebied van maar liefst 12.000 m². DippieDoe staat bekend om zijn overzichtelijkheid en veilige omgeving, waardoor ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen laten spelen. Hier kunnen kinderen zich urenlang vermaken, ongeacht het weer.

Wat Maakt DippieDoe Zo Bijzonder?

DippieDoe onderscheidt zich door de perfecte balans tussen indoor en outdoor speelplezier, waardoor het park het hele jaar door een geschikte bestemming is. De Binnenhaven van het park is een waar speelparadijs, compleet met een klimtoren, glijbanen, een vrije val en een ballenbak. De Dreumesbaai is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, zodat ook zij in een veilige omgeving kunnen spelen en ontdekken. Buiten biedt de Buitenhaven tal van avontuurlijke attracties, zoals achtbanen, een zweefmolen, een schommelschip en een gigantisch strandkussen XXL. Hierdoor is er voor elke leeftijd en interesse iets te beleven.

Specifieke Attracties en Activiteiten

Binnenhaven: Avontuur in Overdekte Speelruimtes

De Binnenhaven biedt een breed scala aan spannende indoorattracties, zodat kinderen ook op regenachtige dagen plezier kunnen maken.

  • Tumbler: Een draaimolen met verschillende auto’s waarin kinderen kunnen rondrijden.
  • Stormtoren: Een ronddraaiende toren die kinderen van top naar bodem meeneemt, vergelijkbaar met kermisattracties.
  • Ballenbak en Glijbanen: Verschillende speeltoestellen waar kinderen kunnen klimmen, glijden en in de ballenbak spelen.
  • Toddlers Bay: Een veilige speelzone voor de allerkleinsten, met zachte speeltoestellen en activiteiten aangepast aan hun leeftijd.

Buitenhaven: Spelen in de Openlucht

Op zonnige dagen is de Buitenhaven de ideale plek voor kinderen om zich uit te leven in de buitenlucht. Dit gebied biedt tal van attracties voor verschillende leeftijden.

  • Dolle Dobber: Een mini-schip waar kinderen over een parcours varen, geschikt voor kinderen vanaf 75 cm onder begeleiding.
  • Grote Schip: Een schommelschip dat hoog de lucht in gaat, geschikt voor kinderen vanaf 120 cm.
  • Botsauto’s: Een klassieke attractie waar kinderen veilig kunnen botsen.
  • Achtbaan met Trein: Een kindvriendelijke achtbaan in de vorm van een trein, toegankelijk vanaf 95 cm.
  • Reuzenrad: Biedt een prachtig uitzicht over het park, toegankelijk voor kinderen vanaf 105 cm.
  • Adventure Minigolf: Een leuke activiteit voor het hele gezin, waarbij je kunt genieten van een 18-holes minigolfbaan in de buitenlucht.

Voorzieningen en Services

Attractiepark DippieDoe biedt diverse voorzieningen om het bezoek zo comfortabel en leuk mogelijk te maken voor gezinnen.

  • Eten en Drinken: Zowel de binnen- als buitenhaven beschikken over eetgelegenheden waar gezinnen kunnen genieten van een hapje en een drankje. Het aanbod varieert van frietjes en broodjes tot gezondere opties zoals een poke bowl. Ouders kunnen ontspannen op het terras met uitzicht op het meer van Aquabest, terwijl de kinderen spelen.
  • Feestjes en Groepsuitjes: DippieDoe is een geweldige locatie voor kinderfeestjes en groepsuitjes. Het park biedt speciale arrangementen voor kinderfeestjes, compleet met toegang tot alle attracties, wat zorgt voor een zorgeloze en onvergetelijke dag vol plezier.
  • Picknickplaatsen: Voor gezinnen die hun eigen eten willen meenemen, zijn er picknickplaatsen beschikbaar, ideaal voor een pauze in de buitenlucht.

Praktische Informatie

Voordat je je bezoek aan DippieDoe plant, zijn er een paar praktische details die handig zijn om te weten.

  • Openingstijden en Prijzen: De openingstijden variëren afhankelijk van het seizoen, dus het is aan te raden om de website van DippieDoe te raadplegen voor de meest actuele informatie. Toegangsprijzen verschillen per dag, en er zijn vaak speciale kortingen beschikbaar voor online boekingen en groepen.
  • Bereikbaarheid: DippieDoe is gemakkelijk bereikbaar met de auto en ligt vlak bij de A2. Het park biedt voldoende betaalde parkeergelegenheid, en het is minder dan een uur rijden van Utrecht. DippieDoe is ook goed bereikbaar vanuit andere grote steden in Nederland.

Adres: Ekkersweijer 1, 5681 RZ Best
Website: www.dippiedoe.nl

Conclusie: Een Ideaal Dagje Uit voor Gezinnen

Attractiepark DippieDoe biedt de perfecte combinatie van avontuur, speelplezier en ontspanning voor gezinnen met jonge kinderen. Met zijn uitgebreide binnen- en buitenfaciliteiten, veilige speelzones en kindvriendelijke attracties is het de ideale bestemming voor een zorgeloze en plezierige dag uit. Of je nu kiest voor de Binnenhaven op een regenachtige dag of de Buitenhaven op een zonnige dag, bij DippieDoe is er altijd iets te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Bezoek DippieDoe en ontdek waarom zoveel gezinnen kiezen voor dit kindvriendelijke attractiepark in Brabant.

Plan je bezoek vandaag nog en boek je tickets via de officiële website van DippieDoe.

Delen is leuk!