Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark, gelegen in het prachtige Drenthe. Dit park biedt een unieke all-in formule waarbij de entreeprijs alles dekt: van onbeperkt toegang tot attracties tot verse maaltijden en snacks. Hier kunnen zowel jong als oud genieten van een zorgeloze en avontuurlijke dag.

Attracties voor de Kleinsten bij Drouwenerzand

Voor de jongste avonturiers biedt Drouwenerzand een scala aan leuke attracties. Stap bijvoorbeeld in de vrolijke Dierenmolen of draai rond in de kleurrijke Tea Cups. De Mini Rad is perfect voor kleine kinderen die van een beetje hoogte houden. En voor de kleintjes die graag zelf de touwtjes in handen hebben, is er de Dumbo vliegattractie.

Spannende Avonturen voor Oudere Kinderen Voor de wat oudere kinderen en echte durfals is er de spectaculaire Freak Out en de razendsnelle XLR8 die binnen een seconde van 0 naar 65 km/u gaat! De Wild West Swing neemt je mee tot 4 meter de lucht in, en de Spinning Coaster laat je alle bochten goed voelen.

Familievriendelijke Attracties Gezinnen kunnen samen genieten van attracties zoals de Hunebed8baan en de rustige Trein die door het park rijdt. De Break Dance en Botsauto’s zorgen voor plezier voor zowel kinderen als volwassenen. En vergeet niet de Piratenboot, waar je zonder nat te worden de hoogste golven trotseert.

Speelplekken en Meer Naast de vele attracties biedt Drouwenerzand ook fantastische speel- en kliederplekken zoals de water- en zandbouwplaats. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen, zelfs kinderen in een rolstoel dankzij de deels verharde ondergrond.

All-In Maaltijden Bij Drouwenerzand hoef je je geen zorgen te maken over eten en drinken. De entreeprijs is inclusief vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse soep van de dag, koffie, thee, limonade en heerlijk softijs. Dit maakt het park niet alleen leuk, maar ook betaalbaar voor gezinnen.

Overnachten bij Drouwenerzand Wil je je dagje uit verlengen? Verblijf dan op het aangrenzende vakantiepark. Kies uit unieke accommodaties zoals een boomhut, kasteel- of saloonlodges, glamping tenten, een comfortabel vakantiehuis, of een plek op de camping met privé sanitair. Overnachten hier betekent dat je ook de volgende dag weer kunt genieten van het attractiepark.

Conclusie Drouwenerzand Attractiepark is dé bestemming voor een geslaagd dagje uit met het hele gezin. Met een breed scala aan attracties voor alle leeftijden, een all-in formule voor maaltijden en snacks, en de mogelijkheid om te overnachten, biedt dit park alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring.

Plan je bezoek en ontdek waarom Drouwenerzand het leukste attractiepark van Drenthe is!
Voor meer informatie en tickets, bezoek de officiële website van Drouwenerzand Attractiepark

Gasselterstraat 7, 9533 PC Drouwen
www.drouwenerzand.nl

Delen is leuk!