Fit & Fun Plaza

Op zoek naar een plek waar je sport en plezier kunt combineren? Fit & Fun Plaza in Wolvega biedt een breed scala aan activiteiten onder één dak, perfect voor een dagje uit met het gezin, vrienden of collega’s.

Activiteiten voor Iedereen

Bij Fit & Fun Plaza is er voor iedereen wat te doen. Voor de sportievelingen zijn er fitnessfaciliteiten, groepslessen zoals yoga en spinning, en een indoor soccer veld. Kinderen kunnen zich uitleven in de indoor speeltuin Monkey Town, het trampolinepark, of met een potje lasergame. Voor degenen die van puzzelen houden, zijn er uitdagende escaperooms. Daarnaast kun je ook bowlen, glow-in-the-dark minigolf spelen, en genieten van pool biljart en andere games​.

Kinderfeestjes en Groepsuitjes

Het is de perfecte locatie voor kinderfeestjes. Met speciale arrangementen voor lasergame, bowlen en meer, kunnen kinderen een onvergetelijke dag beleven. Ook voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en vrijgezellenfeesten biedt Fit & Fun Plaza diverse pakketten aan, zodat iedereen een geweldige tijd heeft​.

Eten en Drinken

Na alle activiteiten kun je terecht bij de verschillende eet- en drinkgelegenheden binnen het complex. Hier kun je ontspannen en genieten van een hapje en een drankje om weer op krachten te komen voor de volgende ronde plezier​.

Praktische Informatie

  • Locatie:  Grindweg 124, 8471 EM Wolvega.
  • Openingstijden: Bekijk de actuele openingstijden op de website.
  • Reserveren: Voor sommige activiteiten is het handig om vooraf te reserveren.

Fit & Fun Plaza biedt een compleet dagje uit vol sport en vermaak. Of je nu komt voor de fitnessfaciliteiten, de indoor speeltuin, of een gezellig potje bowlen, er is altijd iets te beleven. Plan je bezoek en ontdek de vele mogelijkheden die Fit & Fun Plaza te bieden heeft!

Voor meer informatie, bezoek de officiële website van Fit & Fun Plaza​.

Grindweg 124, 8471 EM Wolvega
http://www.fitenfunplaza.nl/

Delen is leuk!