Forellenkwekerij ’t Smallert

Welkom bij Forellenkwekerij ’t Smallert, een unieke bestemming in Emst waar je kunt genieten van duurzaam gekweekte forel, verschillende visvijvers en tal van andere activiteiten. Of je nu een doorgewinterde visser bent of gewoon een heerlijke dag buiten wilt doorbrengen, ’t Smallert biedt voor ieder wat wils.

Duurzaam Gekweekte Forel Forellenkwekerij ’t Smallert staat bekend om zijn duurzame kweekmethoden. De forellen en zalmforellen zwemmen in het zuiverste sprengenwater uit de bossen van het Kroondomein. Deze duurzame aanpak zorgt ervoor dat de vissen van topkwaliteit zijn en bekroond met het keurmerk “Erkend Veluws Streekproduct”. Je kunt hier verse en gerookte forel kopen, perfect voor in de pan, oven of barbecue.

Visvijvers voor Iedereen Bij ’t Smallert zijn er vier visvijvers waar je kunt vissen op forel, zalmforel, karper, steur en meerval. Er is zelfs een avonturenvijver waar je op basis van catch & release kunt vissen. Of je nu een beginner bent of een ervaren visser, bij ’t Smallert is vissen een ware beleving. Hengels en andere benodigdheden zijn te huur, en je kunt je vangst ter plekke schoonmaken in de speciale slachtruimte​.

Kinderfeestjes en Groepsarrangementen ’t Smallert is ook een geweldige locatie voor kinderfeestjes en groepsuitjes. Speciaal voor kinderen zijn er viskinderfeestjes waarbij ze op een leuke en leerzame manier kunnen vissen. Voor groepen biedt ’t Smallert compleet verzorgde arrangementen, inclusief lekker eten en drinken van de Smallertsmoker. Deze smoker kan zelfs op locatie worden ingezet voor feesten en partijen.

Horeca en Kaarsencadeaushop Na een dagje vissen kun je ontspannen op het terras met een kop koffie, een broodje of een heerlijke lunch. Daarnaast is er een kaarsencadeaushop waar je unieke handgemaakte kaarsen en DIY-kaarsenpakketten kunt kopen. Deze shop voegt een extra dimensie toe aan je bezoek, vooral als je op zoek bent naar een speciaal cadeau​.

Praktische Informatie Forellenkwekerij ’t Smallert
  • Adres: Smallertseweg 8, 8166 KD Emst
  • Openingstijden: De viswinkel is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Vissen kan het hele jaar door, dagelijks in vaste sessies​.
  • Contact: Voor meer informatie kun je bellen naar 0578-661621 of een e-mail sturen naar [email protected].

Plan je bezoek aan Forellenkwekerij ’t Smallert en ervaar zelf de rust en schoonheid van deze unieke locatie in de Veluwe. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van Forellenkwekerij ’t Smallert

Smallertsweg 8, 8166 KD Emst
www.smallert.nl

Delen is leuk!