Golfclub ’t Lohr

Gelegen in het prachtige landschap van de Achterhoek, biedt Golfclub ’t Lohr een geweldige ervaring voor zowel beginners als ervaren golfers. Als een jong en gezellig familiebedrijf richt ’t Lohr zich op een divers aanbod aan activiteiten, waardoor het een ideale bestemming is voor een dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

Activiteiten voor Iedereen

Golfclub ’t Lohr biedt verschillende soorten golfervaringen aan:

  1. Pitch en Putt Golf: Een laagdrempelige manier om van golf te genieten in een ontspannen omgeving. Perfect voor alle niveaus.
  2. Adventure Minigolf: Geniet van een spannend minigolfavontuur met uitdagende holes in een betoverende omgeving. Ideaal voor gezinsuitjes en vriendengroepen.
  3. Voetgolf: Combineer voetbal en golf voor een unieke en leuke ervaring. Geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Arrangementen en Faciliteiten

Maak je dag compleet met een van de arrangementen. Geniet van een borrel na het spelen, een heerlijke lunch, of kies voor een volledig verzorgd dagarrangement inclusief diner. Dit maakt je bezoek niet alleen leuk, maar ook culinair aantrekkelijk.

Perfect voor Groepen en Bedrijfsuitjes

Of je nu een bedrijfsuitje plant, een verjaardag viert of gewoon een leuke dag wilt doorbrengen met vrienden en familie, Golfclub ’t Lohr biedt de perfecte setting. Met verschillende groepsaccommodaties en een gastvrije omgeving ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Plan je Bezoek aan Golfclub ’t Lohr

Golfclub ’t Lohr bevindt zich aan het Lohrpad 2 in Voorst ontdek Golfclub ’t Lohr, gelegen in de prachtige Achterhoek. Deze club biedt een breed scala aan activiteiten zoals Pitch & Putt, Adventure Minigolf en Voetgolf. Of je nu een ervaren golfer bent of voor het eerst speelt, er is voor iedereen iets te beleven. Combineer je dag met heerlijke arrangementen inclusief borrel, lunch of diner. Ideaal voor gezinsuitjes, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Bezoek de website voor meer informatie en reserveringen.

Lohrpad 2a, 7083 AX Voorst
http://www.golfinvoorst.nl/

Delen is leuk!