Pitch en Putt Lemele

Pitch en Putt Lemele is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een leuke en uitdagende golfervaring. Gelegen in het mooie Overijsselse landschap, biedt deze golfbaan een toegankelijke en plezierige activiteit voor bezoekers van alle leeftijden en niveaus. Of je nu een doorgewinterde golfer bent, een beginner, of gewoon een gezellig dagje uit wilt met familie en vrienden, Pitch en Putt Lemele heeft voor iedereen iets te bieden.

Wat is Pitch en Putt Lemele?

Pitch & Putt is een vorm van golf die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. De baan bestaat uit kortere holes dan bij traditioneel golf, variërend van 30 tot 90 meter, waardoor het spel toegankelijker en sneller is. Het is een geweldige manier om kennis te maken met de golfsport, of om je korte spel te verbeteren als je al een ervaren golfer bent.

De Baan beschikt over een prachtig aangelegde 18-holes baan, omgeven door het prachtige Overijsselse landschap. De baan is ontworpen om uitdagend te zijn voor ervaren spelers, maar ook leuk en toegankelijk voor beginners. De goed onderhouden greens en fairways bieden een uitstekende speelervaring, terwijl de natuurlijke omgeving zorgt voor een ontspannende en plezierige dag in de buitenlucht.

Golfclinics en Lessen Voor degenen die nieuw zijn in de golfsport of hun vaardigheden willen verbeteren, biedt Pitch en Putt diverse golfclinics en lessen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs kun je de basisprincipes van het golfen leren of je techniek verfijnen. Deze clinics zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus, en zijn een leuke manier om je spel te verbeteren terwijl je geniet van de buitenlucht.

Groepsuitjes en Bedrijfsuitjes Pitch en Putt Lemele is ook een uitstekende locatie voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes. Of je nu een verjaardagsfeestje, een familiedag of een teambuilding evenement organiseert, de golfbaan biedt diverse arrangementen om aan je wensen te voldoen. Samen golfen is een geweldige manier om plezier te hebben, te ontspannen en de teamgeest te versterken.

Eten en Drinken Na een rondje golf kun je genieten van een hapje en een drankje in het gezellige clubhuis. Het menu biedt een breed scala aan gerechten, van lichte snacks en verfrissende drankjes tot uitgebreide maaltijden. Het clubhuis biedt zowel binnen- als buitenzitplaatsen, zodat je bij mooi weer kunt genieten van je maaltijd op het terras met uitzicht op de baan.

Natuurlijke Omgeving De golfbaanligt in een prachtige natuurlijke omgeving, ideaal voor een ontspannen dag in de buitenlucht. Het omringende landschap biedt tal van mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten, zodat je je dag kunt combineren met andere outdoor activiteiten. De rust en schoonheid van de natuur maken het de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Faciliteiten en Comfort Pitch en Putt Lemele biedt diverse faciliteiten om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn schone toiletten, voldoende parkeergelegenheid en verhuur van golfmateriaal beschikbaar. Het vriendelijke en professionele personeel staat altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt op de baan.

Veiligheid en Hygiëne Veiligheid en hygiëne staan hoog in het vaandel. De golfbaan en faciliteiten worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden om een veilige en schone omgeving te garanderen. Bezoekers worden aangemoedigd om zich aan de golfregels en veiligheidsvoorschriften te houden om ervoor te zorgen dat iedereen een plezierige en veilige ervaring heeft.

Het Bezoek aan de golfbaan is de perfecte manier om quality time door te brengen met familie en vrienden in de buitenlucht. Of je nu komt voor een ontspannen rondje golf, een les wilt volgen, of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, er is voor iedereen iets te doen. Vergeet niet om comfortabele kleding en schoenen mee te nemen voor een dag vol plezier en activiteit.

Pitch en Putt Lemele biedt een leuke en uitdagende golfervaring voor bezoekers van alle leeftijden en niveaus. Met zijn prachtige baan, kindvriendelijke faciliteiten en uitstekende eetgelegenheden is het de ideale bestemming voor een dag vol plezier en ontspanning. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek waarom dit een favoriete plek is voor golfers en gezinnen.

Lage Esweg 5, 8148 RA Lemele
https://www.golfenbowlen.nl/

Delen is leuk!