IJsclub De Kanovijver

IJsclub De Kanovijver, gelegen aan de Suikerbakker in Ermelo, biedt een unieke recreatieve ervaring zowel in de zomer als in de winter. De vijver, die oorspronkelijk is aangelegd als ijsbaan, wordt in de zomermaanden omgetoverd tot een populaire plek voor waterrecreatie. Deze veelzijdige locatie is ideaal voor gezinnen en groepen die op zoek zijn naar een actieve en gezellige dag uit.

Zomeractiviteiten

  1. Kanovaren en Waterfietsen Tijdens de zomermaanden kunnen bezoekers genieten van het huren van kano’s en waterfietsen. De vijver is ongeveer 65 centimeter diep, waardoor het een veilige omgeving is voor kinderen en minder ervaren zwemmers. Kano’s kunnen per half uur worden gehuurd voor €1,00, en de toegangsprijs voor de vijver is €4,50 per persoon na 15:00 uur​.
  2. Speelweide en Picknick Rondom de vijver ligt een grote speelweide met schommels, trampolines en andere speeltoestellen, perfect voor een picknick of een dagje spelen in de buitenlucht. Bezoekers kunnen hun eigen eten en drinken meenemen, en er zijn picknicktafels beschikbaar om te genieten van een maaltijd in de natuur​.
  3. Moonlight Kanoën Een van de hoogtepunten van de zomer is het evenement “Moonlight Kanoën”, waarbij de vijver en kano’s sfeervol worden verlicht. Dit evenement trekt veel bezoekers en zorgt voor een unieke en gezellige sfeer.

Winteractiviteiten

  1. Schaatsen op Natuurijs In de winter, wanneer het koud genoeg is, opent De Kanovijver als ijsbaan. Het is een van de weinige plekken in de omgeving waar je op natuurijs kunt schaatsen. De ijsclub De Kanovijver zorgt ervoor dat de baan goed onderhouden wordt en dat het ijs veilig is voor alle schaatsers​.

Praktische Informatie

  • Locatie: Suikerbakker 40, 3851 EV Ermelo
  • Openingstijden: Variëren per seizoen en activiteit. Controleer de actuele tijden op de officiële website van De Kanovijver.
  • Toegangsprijzen: Zomerentree €4,50 per persoon; kanohuur €1,00 per half uur.
  • Contact: Voor meer informatie kun je bellen naar +31 341 551 609 of een e-mail sturen naar [email protected].

De IJsclub De Kanovijver biedt het hele jaar door plezier voor alle leeftijden, van schaatsen in de winter tot kanoën en spelen in de zomer. Bezoek hun website voor meer informatie en om je volgende bezoek te plannen.

Delen is leuk!