Kartcentrum Lelystad

Ben je op zoek naar een spannende en avontuurlijke dag uit? Dan is Kartcentrum Lelystad de perfecte bestemming! Dit kartcentrum biedt een unieke ervaring met de snelste huurkarts van Nederland en een uitdagende baan die geschikt is voor zowel beginners als ervaren karters.

Een Kartbaan met Klasse

Sinds de renovatie in 2014, ontworpen door de gerenommeerde Oostenrijkse architect Franz Schreiner, biedt Kartcentrum Lelystad een circuit van 735 meter lang en zeven meter breed. Dit circuit is voorzien van talrijke bochten die volop inhaalmogelijkheden bieden. Veiligheid staat hoog in het vaandel, met diverse uitloopstroken en speciale Formule banden om eventuele impact op te vangen​.

Snelste Huurkarts van Nederland

Bij Kartcentrum Lelystad kun je racen in de snelste huurkarts van Nederland, met snelheden tot wel 120 km/u! Er zijn verschillende karts beschikbaar, waaronder de VT250 voor volwassenen en speciale kinder- en duo karts. Dit maakt het mogelijk om met het hele gezin van de adrenaline van het karten te genieten​​.

Arrangementen voor Iedereen

Of je nu individueel wilt karten of met een groep komt, Kartcentrum heeft een breed scala aan arrangementen. Van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes, alles is mogelijk. De kartschool biedt ook lessen voor degenen die hun vaardigheden willen verbeteren​ (Kartcentrum Lelystad)​.

Meer dan Alleen Karten

Naast het karten biedt Kartcentrum Lelystad ook diverse faciliteiten zoals een restaurant waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Dit maakt het de ideale plek voor een compleet dagje uit. Het kartcentrum organiseert bovendien regelmatig evenementen, waaronder de beroemde Dutch 24H Race, waar deelnemers 24 uur lang de strijd met elkaar aangaan​.

Kartcentrum Lelystad is de ultieme bestemming voor iedereen die op zoek is naar snelheid, uitdaging en plezier. Trek je helm aan, stap in een van de supersnelle karts en beleef een onvergetelijke dag op de baan!

Voor meer informatie en het boeken van je kartsessie, bezoek de .

Talingweg 89, 8218 NX Lelystad
www.kartcentrumlelystad.nl

Delen is leuk!