Kinderboerderij De Lariks

Welkom bij Kinderboerderij De Lariks in Assen, een plek waar kinderen en gezinnen samenkomen om te genieten van een dag vol plezier en educatie. Deze kinderboerderij biedt een prachtige omgeving waar kinderen op een speelse manier kunnen leren over dieren en de natuur.

Wat is er te doen?

Dierontmoetingen: Bij Kinderboerderij De Lariks kunnen kinderen kennismaken met verschillende boerderijdieren zoals geiten, schapen, konijnen, en kippen. Er zijn volop mogelijkheden om de dieren te aaien en te voeren, wat een geweldige ervaring is voor de kleintjes.

Speelgelegenheden: Naast de dieren heeft de kinderboerderij diverse speeltoestellen en een grote zandbak waar kinderen hun energie kwijt kunnen. Er zijn ook picknicktafels aanwezig waar gezinnen kunnen ontspannen en genieten van meegebrachte lunches.

Educatieve Activiteiten: Kinderboerderij De Lariks organiseert regelmatig educatieve activiteiten en workshops waar kinderen meer kunnen leren over het verzorgen van dieren, het belang van biodiversiteit en duurzaamheid.

Openingstijden: De kinderboerderij is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 12:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:30 tot 16:30 uur​.

Faciliteiten: De locatie is goed toegankelijk en biedt voldoende parkeergelegenheid. Er zijn ook sanitaire voorzieningen aanwezig voor bezoekers.

Perfect voor Schoolreisjes en Groepen

Kinderboerderij De Lariks is ook een uitstekende bestemming voor schoolreisjes en groepsuitjes. De rustige en veilige omgeving maakt het een ideale plek voor kinderen om in contact te komen met de natuur en meer te leren over het leven op de boerderij.

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, bezoek de officiële website van Kinderboerderij De Lariks

Laak 1a, 9406 HS Assen

Delen is leuk!