Kinderboerderij Laag Buurlo

Kinderboerderij Laag Buurlo, gelegen in Apeldoorn Noord tussen de wijken Zevenhuizen en Osseveld-Woudhuis, is een perfecte bestemming voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Deze boerderij biedt een geweldige combinatie van recreatie, educatie en therapie, waardoor het een veelzijdige plek is voor bezoekers van alle leeftijden.

Activiteiten en Attracties

Dierontmoetingen: Op de boerderij kun je een grote variëteit aan dieren tegenkomen, zoals geiten, schapen, ezels, pony’s, varkens, konijnen, kippen, eenden en volièrevogels. Bezoekers kunnen de dieren van dichtbij bekijken, ze aaien en meer leren over hun verzorging.

Speelgelegenheden: Laag Buurlo beschikt over een uitgebreide speeltuin met diverse speeltoestellen zoals glijbanen, een kabelbaan en een waterspeelplek. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen terwijl ouders ontspannen op een van de picknickbanken rondom de speelweide.

Educatieve Activiteiten: De boerderij biedt ook educatieve programma’s aan, waaronder lessen voor basisschoolgroepen en activiteiten voor peuterspeelzalen en schoolreisjes. Kinderen leren hier op een interactieve manier over het leven op de boerderij en de verzorging van dieren.

Horeca en Faciliteiten: Er is een winkeltje aanwezig waar bezoekers iets te drinken of een snack kunnen kopen. Daarnaast is er een eendenvijver en zijn er voerautomaten beschikbaar voor het voeren van de dieren. De toegang tot de kinderboerderij is gratis, wat het een toegankelijke optie maakt voor een leuk en leerzaam uitje​.

Perfect voor Feestjes en Groepen

Kinderboerderij Laag Buurlo is ook een ideale locatie voor kinderfeestjes en groepsbezoeken. Er zijn speciale arrangementen beschikbaar en kinderen kunnen soms zelfs een ritje maken op een pony onder begeleiding.

Praktische Informatie

Openingstijden:

  • Dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, kun je terecht op de officiële website van Kinderboerderij Laag Buurlo

Conclusie

Kinderboerderij Laag Buurlo biedt een veelzijdige en toegankelijke ervaring voor gezinnen en groepen. Met een breed scala aan dieren, uitgebreide speelgelegenheden en educatieve activiteiten is er voor ieder wat wils. De gratis toegang en de vele faciliteiten maken het een ideale plek voor een leuk en leerzaam uitje. Of je nu een middagje wilt ontspannen, de dieren wilt bewonderen of een kinderfeestje wilt organiseren, Kinderboerderij Laag Buurlo heeft het allemaal. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek zelf waarom deze kinderboerderij zo geliefd is in Apeldoorn.

Homerusstraat 8, 7323 PX Apeldoorn
https://kinderboerderijenapeldoorn.nl/laag-buurlo/

Delen is leuk!